USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Розумні зупинки та автоматизовані каси: у Луцьку впроваджуватимуть інновації від «Modern-Expo»

21 Жовтня 2020 07:00
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зустрівся із представниками компанії "Modern-Expo", щоб обговорити питання співпраці та реалізації спільних проєктів, в тому числі — запровадження розумних зупинок, йдеться на сайті міськради.

Під час зустрічі генеральний директор компанії Петро Пилипюк презентував інновації компанії. Він розповів, що значну увагу сьогодні приділяється саме новим розробкам, що можуть полегшити наше повсякденне життя у сфері ритейлу: автоматизовані каси, що самотужки розпізнають продукцію на купівельній стрічці, системи розпізнавання облич, електронного підпису та багато іншого.
Потому Петро Пилипюк та Ігор Поліщук відвідали виробничі потужності підприємства. Радник міського голови високо оцінив продуктивність підприємства та досконалу організацію робочого процесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юстас Показати IP 21 Жовтня 2020 08:18
Лучанам лишається лише надіятися, що після такої високої оцінки високопосадовця продуктивність праці на підприємстві й надалі зростатиме, а організація виробничих процесів - удосконалюватиметься.
Інноватор Показати IP 21 Жовтня 2020 09:15
Тобто компанія купує готові винаходи, українськими шурупами збирає докупи і вуаля, інновація.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2020 10:22
А Бувало із його встановленням на зупинках побутових телевізорів в ним видуманих термобоксах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus