USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рух міжміських автобусів на Волині можна буде відстежувати онлайн

27 Листопада 2020 19:09
У Волинській області розпочали роботу над впровадженням системи диспетчеризації та моніторингу громадського транспорту.

Про це йшлося під час презентація системи управління громадським транспортом, яка відбулась 26 листопада у стінах Волинської ОДА, інформує пресслужба відомства.

Систему управління громадським транспортом презентувала компанія «Українські геоінформаційні системи (UA-GIS)», яка працює у Львові та Львівській області та частково в Ужгороді.

Зокрема, представник компанії розповів, з чого складається система, етапи впровадження та її переваги. Першим етапом є впровадження системи диспетчеризації та моніторингу транспорту, опісля – управління процесами транспортних підприємств, запуск системи оплати проїзду, насамкінець – оптимізація маршрутної мережі.

Зазначають, що це не потребує бюджетних коштів, адже це хмарний сервіс, на якому розміщені усі сервери.

Така система дозволить автоматично відслідковувати кількість рейсів, транспортних засобів, пасажиропотік тощо, і за необхідності провести оптимізацію. Для водіїв цей комплекс дозволить (через мобільний додаток) в онлайні бачити чи відстає від графіку, чи випереджає, для пасажирів своєю чергою – відстеження маршруток в режимі онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
беньо Показати IP 27 Листопада 2020 22:08
Як то не потребує бюджетних коштів. Ще хай скаже що сервери електрику не їдять. Як не з бюджету, то з нашої кишені значить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus