USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Русский военный корабль, иди на х*й»: в Україні випустять нові поштові марки

2 Березня 2022 05:01
«Укрпошта» оголосила конкурс серед українських художників та ілюстраторів. Планується випустити марки «Русский военный корабль, иди на х*й».

Про це повідомляє Головна пошта країни у Фейсбуці, передає 24 канал.

Зазначається, що у 2022 році українській поштовій марці виповнилось 30 років. На честь цієї дати в «Укрпошті» хотіли провести чимало заходів. Однак через цинічний напад Росії на Україну всі заплановані події змінили.

Так, «Укрпошта» оголосила про запуск конкурсу на поштову марку «Русский военный корабль, иди на х*й!». Організатори наголосили, що марка буде обов’язково міжнародною, щоб у кожній країні могли отримати лист із символічною фразою українського протистояння Росії.

Деталі конкурсу на поштову марку «Русский военный корабль, иди на х*й»

«Укрпошта» закликала українських ілюстраторів та художників розробити ескізи. Всі учасники конкурсу повинні:

- відправити свої роботи до 4 березня на електронну адресу [email protected];

- у повідомленні варто вказати позначку «Конкурс», а також прізвище та ім’я автора ескізу, його контактні дані (номер телефону або електронну адресу);

- ескіз потрібно передавати у вигляді малюнка, графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі jpeg.

Кількість робіт від одного автора не буде обмеженою, тому художники можуть відправити одразу кілька ескізів поштової марки. Переможця визначатимуть шляхом народного голосування на офіційній фейсбук-сторінці «Укрпошти». Марку «Русский военный корабль, иди на х*й!» випустять широким тиражем.

На цьому «Укрпошта» може не зупинитись. Після атаки рашистів на Бабин Яр може з’явитись новий конкурс або навіть серія із назвою «росіяни шляхами нацистів».

Нагадаємо, слова «Русский военный корабль, иди на х*й» стали символом українського протистояння рашистам, які вночі 24 лютого цинічно розпочали повномасштабну війну. У соцмережах українці активно поширюють фото з цією фразою.

Авторами цих слів є прикордонники з острова Зміїний. Коли до них наблизився військовий корабель Росії та запропонував скласти зброю, українці не здались та відповіли їм: «Русский военный корабль, иди на х*й».

28 лютого ВМС ЗСУ повідомили, що прикордонники з острова Зміїний живі та перебувають у полоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 2 Березня 2022 10:15
а ще треба випустити мультик "Як козаки з мордором воювали", де головним представником мордору буде тобі-пуцькодрил із хвостом чорта
скептик Показати IP 2 Березня 2022 11:01
треба випустити серію марок: 1. расєйскій карабль - іді на х"й. 2. путін - ХУ!ло" 3.козак Мамай човпе хвостатого тобі-пуцькодрила. 4. Котигорошко вбиває триголового змія (пуцькін, конь-лавров, бурят-шойгу)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus