USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рибне господарство на Волині незаконно використовує майже 400 га землі

20 Лютого 2020 10:00
У Шацькому районі розслідують факт самовільного зайняття підприємством майже 387 га земель, повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Інформують, що Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про самовільне зайняття господарським товариством земельної ділянки водного фонду, яким завдано значної шкоди державі.

Повідомляють, що у жовтні 2018 року регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях надало підприємству, яке займається рибним господарством, в оренду гідротехнічні споруди на ставкх у Шацькому районі.

Проте з'ясувалося, що відтоді, попри відсутність будь-яких дозвільних документів, товариство використовує для бізнесу також земельні ділянки площею майже 387 га, не сплачуючи за це у бюджет ні гривні.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження, досудове розслідування у якому здійснює Шацьке відділення поліції.

Зауважимо, що санкцією ч. 1 ст. 197-1 КК України за самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її власнику, передбачене покарання до шести місяців арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus