USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі не збирається добровільно здаватись силовикам

5 Грудня 2017 21:41
Лідер «Руху нових сил» Михеїл Саакашвілі, якого підозрюють в отриманні фінансування від оточення екс-президента України Віктора Януковича, виключає добровільну явку до правоохоронців.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

«Сьогодні я залишаюся тут (під Радою, - ред.). На завтра з регіонів під'їжджає багато людей...Хочу сказати людям, які мене відбили...українці своїх не здають», - заявив Саакашвілі.
Нагадаємо, раніше очільник ГПУ Юрій Луценко дав Саакашвілі 24 години на добровільну явку до правоохоронців.

«За 24 години вся правоохоронна система України зробить все необхідне, щоб апатрит Михайло Саакашвілі, який, очевидно, пов'язаний фінансовими угодами з олігархами, в тому числі з Москви, постав перед слідчим для пред'явлення підозри», - заявив генпрокурор.

Зазначимо, що Саакашвілі інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності. Вранці 5 грудня в його квартирі невідомі вибивали двері. Екс-губернатор Одещини видерся на дах будинку, де переховувався від силовиків, які прийшли з обшуком.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus