USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Саакашвілі та українська нардепка публічно зізнались у стосунках

1 Жовтня 2021 22:08
Голова Виконавчого комітету реформ в Україні і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі та народний депутат від фракції «Слуга народу» Єлизавета Ясько заявили, що закохані один в одного.

Відповідне спільне відео опублікувала Ясько у Фейсбуці.

«Я думаю, що просто треба оголосити, що ми разом, і ми закохані один в одного. І що у нас спільне життя. І хочу усім побажати щастя, а також хотів би, щоби люди бажали щастя і нам», – наголосив Саакашвілі.

Своєю чергою, Ясько заявила, що це відео було записано до від‘їзду Саакашвілі до Грузії, а також підтвердила, що перебуває у стосунках з екс-президентом Грузії.

Ясько наголосила: «ми разом» і «любимо один одного та підтримуємо».

«Любов та Боротьба за свою Державу – це найблагородніша справа! І я підтримую його боротьбу. Бо тільки справжні борці з таким великим серцем та любов‘ю до своєї держави можуть змінювати світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну», – заявила Ясько.

У п’ятницю, 1 жовтня, у Грузії затримали третього президента країни Міхеїла Саакашвілі. Його заарештували місцеві правоохоронці. Прем’єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі заявив, що правоохоронці знали про прибуття Саакашвілі до Грузії. Також політик зазначив, що Саакашвілі помістили в пенітенціарну установу.

Адвокат Бека Басілая назвав затримання Саакашвілі «політичним актом» і додав, що не зміг поспілкуватися із затриманим.

У Грузії Саакашвілі оголошений у розшук – він не був на батьківщині вісім років. Його заочно засудили до шести років ув’язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Гелашвілі.

Грузинська влада неодноразово заявляла, що Саакашвілі після повернення в країну буде затриманий.

1 жовтня Саакашвілі заявив, що прибув до Грузії та знаходиться в Батумі. Своєю чергою Міністерство внутрішніх справ Грузії заявляло, що Саакашвілі грузинський кордон не перетинав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2021 22:21
П..ц як цікаво.
Дідо Показати IP 1 Жовтня 2021 22:48
Як трамплін він вже не дуже панянко...
Анонім до Дідо Показати IP 2 Жовтня 2021 09:54
А ти звідки знаєш?
Дідо до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2021 11:07
Його вже як пса звідусіль женуть, не рукопожатний він уже скрізь окрім нашої держави, але нам не звикати сміття собі загрібати.
Анонім до Дідо Показати IP 2 Жовтня 2021 12:37
Я думав ти про те який він мужик,а ти про інше)))
777 Показати IP 2 Жовтня 2021 01:01
А 9 лет передачи носить будешь,джульета на минималках?
Я Показати IP 2 Жовтня 2021 05:55
лахудра і аферист..це сила
Точно Показати IP 2 Жовтня 2021 08:15
Яке їхало - таке й зустріло.
лицемерие Показати IP 2 Жовтня 2021 09:14
Михо так боролся против кумовства, а сам полюбовницу сделал депутатом)
Ескортниця Показати IP 2 Жовтня 2021 10:11
Колись у якійсь з мильних передач типу "Стосується кожного" показували сюжет про діда 73 років і дівчину 18. Всі називали це відвертим збоченням. Що в селі гріх то в віп-суспільстві любофф, і слава, і трамплін...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus