USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко посварилася зі «слугою» після питань про підробку COVID-сертифіката. Відео

28 Жовтня 2021 08:14
Колишній нардеп Надія Савченко та голова парламентського комітету з питань здоров’я нації (фракція «Слуга народу») Михайло Радуцький посварилися під час обговорення скандалу з підробкою першою документа про вакцинацію.

Це сталося в прямому ефірі телеканалу «Україна 24», передає УНІАН.

Зокрема, Савченко заявила, що ніхто не має права знати про те, чи вакцинована вона від коронавірусу. До цього Радуцький кілька разів спитав її про це. У відповідь вона також запропонувала депутату «провести експертизу й дізнатися».

«Ні одна експертиза не покаже, вакциновані ви, чи перехворіли. У вас або є антитіла, або їх немає», – прокричала Савченко, пообіцявши Радуцькому зустрітися в суді.

Питання, чи купувала Савченко COVID-сертифікат, вона проігнорувала.

«Пані Надія показує всій країні, що можна порушувати законодавство України», – заявив Радуцький.

У підсумку Савченко так і не сказала, чи робила щеплення від коронавірусу, а також де саме взяла «документ», з яким її упіймали в аеропорту прикордонники.
22 жовтня Савченко та її сестру спіймали в аеропорту «Бориспіль» з підробленими сертифікатами вакцинації.

За фактом використання підроблених документів було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Розслідування проводять дізнавачі поліції Київщини. Вилучені документи направлені на проведення необхідних експертиз. Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігуранткам, додали правоохоронці.

Того ж дня Савченко заявила, що не користувалася підробленим документом. Також вона зазначила, що вважає постанови уряду щодо впровадження необхідності надання додаткових документів, крім паспортів, для проходження кордону, допуску на роботу тощо неконституційними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна прокуратура Показати IP 28 Жовтня 2021 10:03
Ось таких маємо героїв України. Як шкодливий кіт: нагадило, а мужності признатись немає
Yes Показати IP 28 Жовтня 2021 10:26
За які "заслуги" іі нагородили?
Народна прокуратура до Yes Показати IP 28 Жовтня 2021 16:51
Запитання до Юлії Тимошенко, котра зробила з неї ідола і першим номером у списку своєї секти, і до Порошенка, який хотів підіграти настроям зачарованої "геройством Савченко" юрби
пиняботокс до Народна прокуратура Показати IP 28 Жовтня 2021 19:01
Ну тоді питання ще й до тої "зачарованої юрби". Не було б юрби зачарованих, Гадю Мертвечук ніхтой не згадав би. І доречі, та ж сама юрба переродилась у 73%.
Народна прокуратура до пиняботокс Показати IP 28 Жовтня 2021 19:43
Вперше з тобою погоджуюсь. Але для українців властиво вигадувати собі ідола, облизувати його певний час, а потім обливати багнюкою Особливо багато таких ідолів було піднесено на хвилі Майдану: різні там Парасюки, Чорновол, Парубії, Булатови, Соболєви і сотні інших. І як показує час, висновків для себе люди не роблять
Олександр Показати IP 28 Жовтня 2021 12:22
Дійсно, а за які заслуги її нагородили? Спецслужби країни-агресора просто так не погоджують звільнення. А як просувається кримінальне провадження про участь Н.Савченко в підготовці тероритстичного акту-атаку на будівлю ВР? Ця су**а вважає себе вище за інших законослухняних громадян України, які виконують вимоги нормативно-правових актів держави, спрямованих на боротьбу з розповсюдженням COVID. Свої шкурні інтереси вона ставить вище інтересів здоров'я нації і не вважає себе винною в скоєні крмінального правопорушення. На мою думку, при постановлені судового вироку суд мав би користуватись аналогією лікування хвороби - чим тяжча хвороба, тим довше її треба лікувати.
ТСН Показати IP 28 Жовтня 2021 18:16
Не так давно ти наша льотчиця , літачки пускали цілою студією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus