USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Савченко пропонує зняти недоторканність з Парасюка

18 Березня 2017 10:17
Народний депутат Надія Савченко запропонувала зняти недоторканність з нардепів Володимира Парасюка і Сергія Пашинського. Що стосується Володимира Парасюка, зауважимо, народний депутат Ігор Гузь висловив підтримку йому особисто та усім учасникам економічної блокади окупованих територій та обгрунтував, чому виступатиме категорично проти зняття з Парасюка недоторканності.

Пропозицію позбавити недоторканності Парасюка та Пашинського Савченко оголосила у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко, коментуючи сутички після розгону блокадників торгівлі з окупованим Донбасом, повідомляє ZIK.UA.

«Депутат Парасюк вчинив неправильно, піднявши руку першим на правоохоронців. Депутати мають над народом перевагу, ми маємо недоторканність. Нас вдарити не можуть, значить можемо бити тільки ми», - заявила Савченко. Інший нардеп, Сергій Пашинський, за її словами, теж неправильно зробив, коли вистрілив у людину.

«Тому я вважаю, що депутатам має бути хоча б якась дисциплінарна кара, або зняття недоторканності з обох за те, що першими зачепили іншу людину. Якщо б ти був на рівні, можна було б махати кулаками», – дала пораду колегам нардеп.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОНАД 500 ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ПІДПИСАЛИ ЛИСТ ПРО ЗНЯТТЯ НЕДОТОРКАННОСТІ З ПАРАСЮКА

За словами Савченко, іншим аспектом блокади є дії правоохоронців.

«Вони дійсно мають наказ. Це важко зрозуміти ще з часів Майдану. Але ти починаєш це розуміти, коли осмислюєш роль силових структур. У них не може бути махновщини, у них навіть не може бути демократії. І у принципі вони на цьому будуються – в іншому випадку в нас просто не буде силових структур», – зазначила нардеп.


«ЗА ТРИ РОКИ ДІЮЧА ВЛАДА НЕ ЗМОГЛА ПОСАДИТИ НІ ВБИВЦЬ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, НІ ДОБКІНА, НА БОЙКА, НІ ЛЬОВОЧКІНА, АЛЕ ВОНА БЕРЕТЬСЯ ЗА ПАРАСЮКА»

Народний депутат Ігор Гузь в ефірі “Громадського”, ділячись враженнями від своєї поїздки в Молдову, зоадно прокоментував, чому за потреби виступатиме категорично проти зняття недоторканності з Парасюка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

При цьому Ігор Гузь наголосив, що підтримує блокаду торгівлі з окупованими територіями.

«Якщо буде виноситися в зал питання про зняття недоторканності з Володимира Парасюка, я не просто буду проти, я буду категорично виступати проти. З однієї причини. За три роки діюча влада не змогла посадити ні вбивць Небесної сотні, ні іншої «крупної риби», ні Добкіна, на Бойка, ні Льовочкіна, але вона береться за Парасюка».

Зі слів Ігоря Гузя, поведінка Парасюка має дві сторони. Це емоції, які він не мав права проявляти стосовно силовиків – кричати, розмахувати руками тощо.

З іншого боку, каже нардеп, Парасюку, як і будь-якій іншій людині, якій би ставили перепони, залишався невеликий вибір: або відступати, або прориватися вперед.


Нагадаємо, 14 березня на сході українська поліція обстріляла колони блокувальників, народного депутата Володимира Парасюка, його помічників та журналістів.

За повідомленнями ЗМІ, народний депутат Володимир Парасюк постраждав під Слов’янськом через сутички з поліцією. Окрім цього, постраждало семеро правоохоронців.

У поліції запевняють, що нардеп почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

За фактом інциденту з нападом учасників блокади під керівництвом Парасюка на поліцейських слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органа» Кримінального кодексу України.

16 березня Президент Петро Порошенко нагородив полковника поліції Юрія Голубана, який виступив в середу з трибуни Верховної Ради щодо сутички з народним депутатом Володимиром Парасюком на блокпосту в Слов'янську, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Нагороджений військовий, зокрема, брав участь у сутичці з нардепом Парасюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
F-16 Показати IP 18 Березня 2017 10:36
Та з усіх треба зняти вже давно!!!!! Як рвались до влади то всі як один кричали що знімуть недоторканість. То де воно!!!!!!!!!!!
Лікар до F-16 Показати IP 18 Березня 2017 15:15
Гузь тебе в цьому не підтримає. Буде виступати категорично проти. До тих пір, поки на посадять Бойка і Льовочкіна, інші депутати можуть вибрикувати все, що завгодно. Така позиція волинського депутата. І я її підтримую.
Мешканець Показати IP 18 Березня 2017 10:53
Нам знову "забивають"баки ,маніпулюють,відволікають від глобальних проблем в економіці,політиці,суспільстві.Зняти,не зняти.Хіба в цьому проблема.Всі це розуміють і тільки підігрують.В нас олігархічно-комсомольська кліка захопила владу-це проблема.
З Савченко теж Показати IP 18 Березня 2017 11:19
З Савченко теж,і в найпершу чергу.Вона не народний депутат, це тільки зовнішня оболонка депутата.
Лікар до З Савченко теж Показати IP 18 Березня 2017 15:20
З усіх, крім Гузя!
зоолог Показати IP 18 Березня 2017 12:32
кохала жаба гадюку...
Ігор луцький Показати IP 18 Березня 2017 14:01
Патріотка-депутатка ,,котить бочку" на майданівця-депутата.Але саме вони найбільше люблять Україну.Чекаємо на нову серію української Санта-Барбара.
Анонім до Ігор луцький Показати IP 18 Березня 2017 15:37
Поросюк найбільше любить СЕБЕ в Украіні і таких як він багато на жаль
Ігор луцький до Анонім Показати IP 18 Березня 2017 17:11
коли писав,забув слово найбільше взяти в лапки,щоб був зрозумілий мій сарказм по відношенню до тих персонажів.
Перехожий Показати IP 18 Березня 2017 16:21
Ахахахах. Ну правильно. Як же тут підтримати таке, коли не сьогодні-завтра з самого Гузя можуть зняти недоторканість. Це зветься "рука руку миє". Їм не потрібні перецеденти.
юзько пилсудськый Показати IP 18 Березня 2017 18:48
Ну хтоб казав, краще зніми з нього штани, та стань на вколішки.
Так и мало бути Показати IP 18 Березня 2017 19:54
Коли одні псевдопатріоти жеруть інших псевдопатріотів бо нічого іншого не вміють
вова згоранець Показати IP 18 Березня 2017 21:39
НАДЬКУ НА "ПЕРЕДОК" И ХАЙ ТАМ ИЙ "ПЕРЕДКОМ" БУДЕ В КАЙФ!
123 Показати IP 18 Березня 2017 22:55
Гадя і Нога-два чоботи пара

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus