USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліцейський, який брав участь у сутичці з Парасюком, отримав нагороду від президента

16 Березня 2017 10:22
Президент Петро Порошенко нагородив полковника поліції Юрія Голубана, який виступив в середу з трибуни Верховної Ради щодо сутички з народним депутатом Володимиром Парасюком на блокпосту в Слов'янську, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Нагороджений військовий, зокрема, брав участь у сутичці з нардепом Парасюком.

Про це інформує Українська правда з посиланням на прес-службу МВС.

Нагадаємо, ввечері 14 березня на блокпосту біля Слов'янська виник конфлікт через відмову групи з більш ніж 35 осіб проходити перевірку. Учасники блокади заявили, що поліція побила нардепа Парасюка разом з соратниками, а також труїла їх газом. У поліції запевняють, що нардеп почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

"Згідно з указом Президента України Петра Порошенка, командир роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Донецькій області Юрій Голубан нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня - за вагомий особистий внесок у забезпечення правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, зразкове виконання службового обов'язку і виявлену при цьому мужність", - йдеться в повідомленні.



Відзначається, що полковник поліції Голубан служив у спецпідрозділах МВС, СБУ, Міністерства оборони України. У липні 2014 року з пенсії пішов добровольцем в зону АТО після початку агресії РФ, служив в добровольчому батальйоні "Київ-1". Брав участь у бойових діях 2014-15 років в Мар'їнці і Красногорівці, звільняв від бойовиків Мар'їнку під час штурму ворога 3-4 червня 2015 року. Був поранений, у 2015 році переніс складну операцію.

З червня минулого року очолює роту поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

15 березня у Верховній Раді за відсутності керівництва парламенту в президії з трибуни представники поліції Донецької області виклали свою версію конфлікту з Парасюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
111 Показати IP 16 Березня 2017 10:32
Стережіться депутати. Оскыльки працівники поліції мають стимул.
Анатоль_ Показати IP 16 Березня 2017 10:40
Я в шоці! Врізав раз по парасюковій пиці і , будь ласка, має орден
FOB Показати IP 16 Березня 2017 10:44
С**а, с**у нагородила....
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 10:51
Донагороджуються!!!!!!!!!!..............
Шоколядний Показати IP 16 Березня 2017 11:13
Флешмоб: дай Поросюку в пику - отримай медаль!
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 11:24
геращенко стверджує,що до 2009р даний офіцер служив в донецькій альфі, а в травні 2014 пішов добровольцем в батальйон "Київ-1", а за словами терориста ходаковського перед "Київ-1" голуб встиг побувати в "ополчении" і навіть повоювати проти батальйону "Донбас". Більш логічною видається версія терориста, на мій погляд. Якщо це правда, то кого нагородив аваков і кого привели в ВР депутати - колишнього терориста-пристосуванця, який не виключено відправив на той світ не одного українського патріота. Це просто жах! Є достатньо в Україні колишніх працівників міліції а теперішніх поліцеських,які тихо і прфесійно роблять свою справу, але не мають жодних шансів не те,що на нагороду, а навіть на якусь кар`єру в МВС, якщо вони не сраколизники і не "чиїсь синочки", а такі пристосуванці з сумнівним минулим вспливають завдяки гавнокерівникам МВС
Анонім до Анонім Показати IP 16 Березня 2017 12:03
до речі ,коли путін забрав Крим, кримські мііліціонери отримали відразу зарплату 1000 доларів ( в Україні вони отримували приблизно 300 дол),більшість донецьких, луганських, харківських ментів відразу омріяли таку ж перспективу і були готові стати громадянами росії першими. Тільки коли почався цей кровавий заміс в цих областях і стало зрозуміло,що так як в Криму не буде, багато з цих ментів знову згадали про українську міліцію , так що більш логічно,що голуб на початку 2014 все-таки був в "ополчении"
Ігор луцький Показати IP 16 Березня 2017 11:39
Своєчасна і адекватна реакція президента по відношенню до неадекватного,поки ще,народного депутата.
ото Показати IP 16 Березня 2017 12:15
подвиг,який потягнув на орден???????????????????????????А в слідуючий раз на розгоні мирного населення напевно до "героя" Украіни представлять!!!Повний ідіотизм...
Вася Показати IP 16 Березня 2017 12:15
Це брєд щоб за таке нагороду давали. А саме Парасюк колись погнав Януковича і Порошенко став пр*зиком чи вже всі забули?
Лучанин до Вася Показати IP 16 Березня 2017 13:00
Всі ми прекрасно пам"ятаємо Майдан коли Дуболом Віталька з парашенською компанією пропонував дати час Януковичу пів року, шоб він сам пішов ! Якби не Парасюк,питання ще як склалися б події дальше!А від Аваковсько-порошенківського бидла кращого чекати дарма -,,небожителі" простих людей демонстративно мають за л*йно!
Chili Показати IP 16 Березня 2017 13:57
В нас оцю мєнтярську кантору давно пора закрити! Оцих "поліцейських" кишенькових злодіїв в законі взагалі пора по тюрмах розсадити...А Порох ще своє отримає і ніхто йому не допоможе,НІХТО! Це Парасюку орден треба дати,що не побоявся,як всі інші депутати!!!СЛАВА УКРАЇНІ!
тень пилсудского Показати IP 16 Березня 2017 15:32
"перенёс сложную операцию", жаль очень жаль, уверен, что и хирурги тоже жалеют об этом. Похоже, что Алексеевич скоро и убийц из "Беркута" начнёт награждать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus