USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Надія Савченко заявила, що готова віддати зірку Героя України Порошенку

16 Березня 2018 08:14
Народний депутат Надія Савченко готова віддати зірку Героя України президентові Петру Порошенку.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «1+1» у програмі «Право на владу», передає Gazeta.ua.

На запитання ведучої: «Чи віддасте ви цю зірку Героя людині, яку треба поміняти з ваших слів?» Савченко відповіла: «Та якби я його могла зустріти, бажано де-небудь на вулиці, я б йому звичайно віддала. Проблема у тому, що попасти до президента не так легко і не кожен депутат туди вхожий. Десь на зустрічі третій мені президент Порошенко сказав: не кожен депутат може до мене зайти, так як ти... Я віддам йому зірку Героя».

Савченко назвала Порошенка «жадібним і брехливим».

Водночас подякувала президентові за звільнення: «Я вдячна йому за те, що він зробив добру справу і не тільки для мене».

Президент Петро Порошенко вручив Надії Савченко «Золоту Зірку» Героя України 25 травня 2016 року. Це зробив після повернення її з Росії. Савченко стала першою жінкою-воїном, яка була удостоєна цього звання.

Раніше розповідалося про фабулу звинувачення проти Савченко. Як стверджує СБУ, нардеп вела переговори з військовими і з Володимиром Рубаном з приводу їх участі у військовому перевороті з повалення президента. На думку ЗМІ, не виключено, що в даному випадку мова йде про провокації - військові, виступаючи агентами спецслужб, пропонували Савченко ідею перевороту і записували розмови.

Як повідомлялося, ГПУ внесла подання на зняття недоторканності, притягнення до кримінальної відповідальності і арешт з народного депутата (позафракційна) Надії Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Марина Василівна Показати IP 16 Березня 2018 10:20
Як "прийшла"ця зірка Хероя так і "пішла" . Підскажіть видання де можливо прочитати про геройський поступок Савченко .??? А хто їй його присвоював , повинен також понести покарання . ( До слова , Саракашвілі також прийшов в Україну як Херой , отримав посаду і т.д. і ШО ??? ) ....
Лучанка Показати IP 16 Березня 2018 10:28
Не Порошенку, а Україні, бо вона не варта бути героєм України
777 Показати IP 16 Березня 2018 12:31
А как же Наде- волю? Еще недавно Москву воевать за нее готовы были.Кремль по кирпичам разбирать.Забыли? Быстро.
Петро Показати IP 16 Березня 2018 14:54
Гадити ми можемо всі. Вони її пінімали, бо думали ,що буде слухняною маріонеткою, а вона почала грати не за їхніми правилами, ото і роблять з неї дурну,зрадницю та інше. А собака не там зарита . Багато, що вона може робить з помилками, але принаймі не влазить у їхні дговорняки,чим їм заважає. Вона досить спірна фігура, однак навішати всі ці ярлики і викинути її з обойми вони роблять неспроста. Десь вона таки чимось їм заважає.
до Петра Показати IP 16 Березня 2018 19:20
підтримую!
До Марини Василівни Показати IP 16 Березня 2018 20:06
Статус героя України -це сугубо політична нагорода ( навідміну від героя раянського союзу) для цього геройські подвиги не обовязкові . можна присвоювати будь за шо і будь кому, а би був підходящий політичний клімат. Покараня мають нести не тільки хто присвоїв це ПРЕЗИДЕНТ але й ті хто робив подання на присвоєння цього статусу,перевіряв цей *подвиг*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus