USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Навіщо Савченко зустрічалася з бойовиками у Мінську

11 Грудня 2016 22:58
Нещодавно стало відомо, що нардеп і колишня бранка Кремля Надія Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР".

ЛІГА.net з'ясувало, навіщо Савченко насправді зустрічалась з ватажками терористів, пише 24 канал.

Як розповіли виданню особи, які займаються обміном полонених, хтось навмисне накручує родичів полонених, начебто влада нічого не робить для їхнього звільнення.

Багато хто вважає, що не останню роль в цьому відіграє Савченко. Відразу два співрозмовника стверджують, що політик часто бачиться з родичами заручників і переконує їх, що влада нічого не робить.

За словами одного з членів української делегації на переговорах, Савченко та родичі полонених потрібні для того, щоб змусити Україну піти на прямі переговори з терористами.

"Я бачу ситуацію так: нас підштовхують до прямих переговорів, це робить Росія. А світ втомився і хоче на нас все це звалити. І ось вони розробили новий ФСБшний сценарій з Савченко і матерями полонених", – розповіли у мінській групі.

Як розповів співрозмовник видання, зустріч Савченко з ватажками терористів в присутності представників ФСБ була присвячена саме цьому. Таким чином хочуть втягнути родичів заручників в процес, аби посилити тиск на Україну та змусити офіційну владу вести прямі переговори, які очолить сама Савченко. Одночасно це робиться для того, щоб дискредитувати владу і саму ідею мінських переговорів, на які у Москві давно не зважають.

Також є чутки, що Савченко в найближчі дні має намір оголосити якусь важливу інформацію. Сьогодні, 11 грудня, в Києві депутат брала участь конференції, присвяченій полоненим на Донбасі.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.

Пізніше Савченко дала свідчення в Службі безпеки України щодо її візиту на окупований Донбас.

Нагадаємо, ще раніше Надія Савченко наполягала на переговорах з бойовиками. Такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким. "Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 12 Грудня 2016 06:29
Хай хоч з самим чортом зустрічається аби тільки нарешті у тій країні настав мир !
321 до 123 Показати IP 12 Грудня 2016 09:49
Мир настане, коли китайці схочуть
До 123 Показати IP 12 Грудня 2016 10:27
Кому він потрібен той мир гроші куда будуть списувати посвідченя кому будуть давати
Анонім Показати IP 12 Грудня 2016 11:01
а що таке мінська група ? з української сторони - кучмоїдний , який до влади не має ніякого офіційного стосунку , з рашистської - медведчук з такими самими повноваженнями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus