USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

СБУ затримала 60 «тітушок», які мали створити «картинку для Росії»

21 Квітня 2021 14:03
На Харківщині затримали автобуси з «тітушками», які прямували до Харкова для проведення протестних акцій у місті та провокацій під час чергової сесії міськради.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ, передає Бабель.

За даним спецслужби, загалом були затримані понад 60 осіб, вони їхали на замовлення однієї з проросійських політичних сил України.

«Автобуси з «тітушками» були затримані на під’їздах до Харкова з боку Донецька, Дніпра та Полтави. Всі ці особи є мешканцями інших регіонів України і не мають жодного стосунку до Харківської області», – заявили в СБУ.

Також зазначається, що затримані мали дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію в регіоні та створити вигідну Кремлю «картинку» для обґрунтування можливих актів агресії Росії проти України.

За словами голови ГО «Ветеранське братерство» Харкова, учасника Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів та колишнього радника мера Данила Акуленка, затримані «тітушки» є членами організації «Патріоти за життя» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Іллі Киви.
Нагадаємо, на початку березня Росія почала стягувати війська до кордону з Україною – в окупованому Криму та вздовж материкової частини.

19 квітня голова зовнішньополітичної служби Євросоюзу Жозеп Боррель заявив, що Росія розгорнула на кордоні з Україною і в анексованому Криму понад 150 тисяч військових. Такої кількості російських військ там не було з 2014 року.

Українська розвідка бачить три сценарії розвитку подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
обіван Показати IP 21 Квітня 2021 14:29
треба було ще їх обпісяти
лучанин Показати IP 21 Квітня 2021 17:00
в нас такі теж в 2014 бігали
Євробидло до лучанин Показати IP 22 Квітня 2021 09:46
Де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus