USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ «вербує» дітей через Інтернет

22 Грудня 2009 11:07
 

На офіційному веб-сайті Служби безпеки України створена спеціальна дитяча сторінка «СБУ – дітям». Відтепер маленькі юзери зможуть більше дізнатися про роботу спецслужби, а надто – де можна вивчитися на розвідника.
 
Інформаційний розділ для дітей започаткували власними силами, а головне - без додаткового фінансування співробітники прес-центру головного офісу СБУ.
 
Невимушена, пізнавальна та ілюстрована сторінка розповідає про роботу Служби безпеки, про її окремі підрозділи та історію української спецслужби. Юні користувачі дізнаються, які люди працюють в СБУ, де навчають на співробітників спецслужби, познайомляться зі службовими песиками Кіно логічного відділу.
 
Сайт ілюстрований малюнками дітей із дитячих будинків, шкіл, інтернатів, якими багато років опікуються співробітники СБУ.
 
Сторінка розрахована на дітей середнього шкільного віку. Інформація розділу періодично оновлюватиметься, згодом з’являться нові рубрики та інтерактивні ігри.
 
Інтернет-сторінка для дітей створена на вимогу часу. Адже подібний розділ є на сайтах більшості спецслужб демократичних країн. Відтак, новинка - ще один крок на шляху реформування СБУ в спецслужбу європейського зразку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павлік Морозов Показати IP 22 Грудня 2009 13:13
правильну справу роблять! Молодці!
мвф Показати IP 22 Грудня 2009 16:27
Павліку Морозову як сам себе не похвалиш....
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:20
подібний розділ для юних користувачів є не лише на сайтах інших країн і не лише спецслужб, а й у нас (наприклад, на урядовому порталі діти вже давно мають змогу "посидіти" на урядовому сайті для юних громадян). і це добре, адже зараз комп'ютер і дитина все більше і більше стають невід'ємними частинками одне одного і час справді вимагає таких ноу-хау!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus