USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Секретна операція Путіна відбулася: що про неї відомо

24 Травня 2022 00:16
Операція, до якої так готувався президент РФ, відбулася минулого тижня. Деякі її подробиці з'явилися в мережі.

Телеграм-канал Generall SVR повідомляє, що хірургічну операцію Путіну зробили у ніч із 16 на 17 травня. І на думку лікарів, які, нагадаємо, наполягали на тому, щоб провести її якнайшвидше, вона минула успішно, передає ТСН.

«Путін особисто був відсутній в інформаційному просторі від 17 до 19 травня і не був доступний навіть для близького оточення, за винятком секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева. Від 17 до 19 травня в інформаційному просторі розміщували «консерви», записані заздалегідь зустрічі та послання, а особисто Путін за цей час провів двічі телефонні переговори: 20 травня засідання Ради безпеки в режимі відеоконференції проходило за схемою, де виступ президента був записаний заздалегідь, а участь Путіна у відеоформаті підтримувалась за допомогою технології Deepfake, як і за тиждень до цього.

Читати ще: Путін серйозно хворий на рак, а в РФ уже почався переворот, – глава української розвідки

Насправді 20 травня Путін був ще слабкий для того, щоб брати участь у тривалих нарадах, і провів дві короткі розмови з відеозв'язком. 20 травня ввечері його стан здоров'я погіршився та стабілізувався лише вранці у суботу, 21 травня. Лікарі рекомендують Путіну спокій найближчими днями і наполегливо радять відмовитися від особистої участі у зустрічах», – повідомляють на Generall SVR.

Вони також пишуть, що одним із небагатьох, хто знає реальний стан справ зі здоров'ям Путіна, є невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко. Саме його попросили надати диктатору послугу та створити видимість активної діяльності президента РФ.

Читати ще: Онкологи пояснили, як хвороба Путіна вплинула на його рішення піти війною на Україну

«Раніше Лукашенко вже «допомагав» Путіну таким самим чином, коли в періоди погіршення стану здоров'я президента Росії вони проводили зустрічі та «багатогодинні переговори», що мало свідчити про прекрасне самопочуття Путіна і розвіяти інформацію про його хвороби. Так і зараз Лукашенка притягли засвідчити усьому світу, що «пацієнт швидше живий, ніж мертвий», – йдеться на каналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Україна Показати IP 24 Травня 2022 07:47
коли воно уже здохне разом з своїм царством?
Месник Показати IP 24 Травня 2022 08:05
Здохни потвора путін і лукашенко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus