USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сесію Волинської облради призначили на 16 травня

26 Березня 2019 12:13
Чергове засідання сесії Волинської обласної ради відбудеться 16 травня 2019 року. Скликати її раніше визначеного терміну, як зазначають у Волиньраді, немає необхідності.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, опублікованому на сайті ради.

В порядку денному, серед інших, є питання про висловлення недовіри голові Волинської ОДА Олександру Савченку, про звіт голови Волиньради, про створення комісії з питань перевірки виконання обласною державною адміністрацією делегованих повноважень у сфері охорони здоров’я, внесення змін до обласного бюджету тощо. Загальна кількість питань за станом на 26 березня не перевищує 40.
Як повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк, скликати сесію раніше призначеного терміну немає необхідності – бюджет прийнятий і діючий, всі програми фінансуються.

«Є планова робота по підготовці до сесії, відбудуться засідання профільних комісій, розглянуть питання змін до бюджету. Бюджет чинний, він виконується, все фінансується. Нагальних питань, які потребують розгляду до 16 травня – немає», – пояснив Дубняк.

З цією тезою погоджуються і у Волинській ОДА. Зокрема, в заяві департаменту фінансів йдеться про те, що бюджет виконується в повній мірі:

«Департаментом забезпечується безперебійне фінансування соціальних виплат, видатків на заробітну плату працівників установ бюджетної сфери, інших захищених статей бюджету, витрат з поточного утримання бюджетних закладів та реалізацію соціально важливих регіональних програм».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 26 Березня 2019 13:13
Дуже легко читається підтекст ! Для розумного досить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus