USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Шахтар» переміг «Реал» у Лізі чемпіонів

21 Жовтня 2020 21:49
«Реал» на правах господарів більше володів м’ячем у стартові хвилини, але, окрім напівмоментів, нічого не створив. Натомість донеччани на 14 хвилині могли відкривати рахунок – Майкон віддав класну діагональ з глибини на Марлоса, однак український бразилець, вийшовши віч-на-віч з Куртуа, влучив у голкіпера.

Попри те, що «вершкові» більше володіли м’ячем, не можна було сказати, що вони володіли ігровою перевагою – «гірники» класно виходили в атаку за рахунок короткого та середнього пасу, використовуючи Марлоса, який опускався нижче.

А на 29 хвилині «Шахтар» відкрив рахунок: Корнієнко отримав м’яч на лівому фланзі після класного розіграшу в центрі поля, продерся крізь захисників та відпасував на Тете, який одним дотиком відправив м’яч у дальній кут воріт Куртуа – 0:1. Йович тут же міг зрівнювати рахунок, однак не влучив як слід по м’ячу після навісу партнера, пробивши плечем по воротах Трубіна.

А через дві хвилини «гірники» святкували друге взяття воріт – Тете на правому фланзі продерся крізь захисників та завдав акцентованого удару, Куртуа відбив, однак Варан в боротьбі з Дентінйо переправив м’яч у власні ворота – 0:2.

На полі діялося щось неймовірне, «галактікос» просто не розуміли, як протистояти цьому «Шахтарю». На 42 хвилині Соломон з глибини віддав на Тете та встиг прибігти до карного майданчика, де отримав пас у відповідь та пробив у кут воріт, зробивши рахунок розгромним – 0:3.

По перерві Зінедін Зідан відразу ж кинув в бій свого основного форварда – Каріма Бензему. Француз замінив Родріго. «Реал» зі стартових хвилин другого тайму почав тиснути та нагнітати поблизу карного майданчика «гірників».

Перший дзвіночок – удар здалеку Асенсіо, який відбив Трубін. А другий дальній удар «вершкових» виявився результативним – на 54 хвилині Модрич пробив прямісінько у кут воріт Трубіна, кіпер не помітив момент удару.

А на 59 хвилині мадридці скоротили відставання до мінімуму – Марлос обрізався перед карним майданчиком, подарувавши м’яч Вінісіусу, який поцілив прямісінько у кут. Відзначимо, що автор голу лише миттю раніше з’явився на заміну.

Через п’ять хвилин вже міг забивати «Шахтар», але Тете не скористався виходом віч-на-віч після класного пасу Дентінйо. Донеччани таки забили четвертий гол на 80 хвилині, однак арбітр скасував взяття воріт через офсайд – справедливо.

В останні хвилини «вершкові» затиснули українців у власному карному майданчику, однак ті дотерпіли та святкували перемогу – 3:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vitalii Показати IP 21 Жовтня 2020 21:59
Дааааа!!!!!
Остап Вакарчук Показати IP 22 Жовтня 2020 08:31
Ось це настоящий футбол. Така гра подобається мільйонам українців та і не тільки подобається українцям. За наш український Донецький "Шахтар" уболівали у Європі також. А тому запорука цьому, заслужена перемога ФК "Шахтар". Молодці донеччани, так тримати. До наступних перемог!!!
777 Показати IP 22 Жовтня 2020 10:57
Донбасс порожняк не гонит. И судья красавец.не очканул.отменил третий по делу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus