USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» у Лізі чемпіонів

27 Жовтня 2020 21:52
У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» зіграв внічию з італійським «Інтером», не дозволивши італійцям реалізувати низку моментів – 0:0.

Нагадаємо, у стартовому матчі в Лізі чемпіонів цього сезону «Шахтар» сенсаційно на виїзді переміг мадридський «Реал».

В стартові хвилини жодна з команд не нагнітала швидкостей, придивляючись одна до одної. Відзначимо, що вже на 15 хвилині Тайсон замінив травмованого Дентінйо. А після 15 хвилини для «Шахтаря» розпочалося справжнє пекло.

Першого удару в матчі завдав Мартінес, але головою поцілив прямісінько у руки Трубіну. Вже за мить з гострого кута бив Лукаку – Трубін відбив, однак м’яч знову опинився в бельгійця, який відкотив на Бареллу, а той пробив у поперечину.

На 22 хвилинні Лукаку міг забивати після кутового, проте у ворота він не влучив. Натомість «Шахтар» першого удару в матчі завдав аж на 25 хвилині – Майкон здалеку пробив несильно і неточно.

Ще один момент у першому таймі «Інтер» мав на 42 хвилині – той же Лукаку класно пробив зі штрафного, але Трубін перевів м’яч у поперечину.

У другому таймі італійці продовжили насідати на ворота «гірників». На 54 хвилині Брозович пробив з-за меж карного майданчика – Лунін відбив, але прямісінько на Мартінеса, однак аргентинець дивом не влучив у ворота.

Через три хвилини головою бив Відаль – м’яч пролетів над поперечиною. Після 70 хвилини «гірники» отримали шанс трішки пограти з м’ячем, проте «Інтер» захищався дуже добре, не дозволяючи нічого створити донеччанам.

В останні хвилини італійці намагалися вирвати перемогу, але в підсумку «Шахтар» вистояв, виборовши нічийний результат – 0:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 28 Жовтня 2020 08:25
Cама гра скоро забувається, а рахунок в історії футболу назавжди залишається. ФК "Шахтар" Донецьк - молодці. Так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus