USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще один боєць зможе придбати квартиру у Луцьку за півціни

16 Травня 2018 11:51
Понад 360 тисяч гривень на придбання квартири на умовах співфінансування для учасника бойових дій з інвалідністю виділять з міського бюджету у межах відповідної програми.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

У рамках програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017-2019 роки кошти для співфінансування придбання квартири виділять ще одному учаснику бойових дій.

Члени виконкому вирішили затвердити рішення комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла про визначення розміру житла та розміру співфінансування особистого внеску учасника програми та коштів бюджету міста.

Отже, для особи з інвалідністю внаслідок війни 3 групи Юрія Киричука визначили: - нормативну площу житла для співфінансування – 50,0 кв.м. Розмір співфінансування: 365,6 тисячі гривень – сума співфінансування, яку повинен внести на рахунок в банку учасник програми; 365,6 тисячі гривень – сума співфінансування, яка буде перерахована на рахунок в банку за рахунок коштів бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перед Показати IP 16 Травня 2018 17:26
Загиблими йому не соромно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus