USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Щоб нічого не тягнули, бл*»: армійське керівництво РФ обурюється мародерству своїх солдатів. Відео

10 Березня 2022 23:59
Російське військове керівництво не задоволене мародерством з боку своїх підлеглих.

Як передає ZNAY.UA, про це свідчить відео з камер спостереження, яке зняли в одному з офісів Херсону, яке опублікували Схеми.

Прихована камера зняла російських загарбників без розпізнавальних знаків в одній з приватних компаній Херсона, що розташована на Миколаївському шосе. До того, як її вивели з ладу, камера встигла зафільмувати розмову між військовими. Армійське керівництво обговорювало, як запобігти мародерству серед своїх же солдат. Слів при цьому вони не підбирали.

«Головне, щоб тут нічого не тягнули, бл*. Тут же зараз почнуть тягнути різну х**ню, зараз зайдуть. Зараз тягнути почнуть все. С**а, все на**й поперевертали! Вже все на підлозі валяється. Капітане, бл*, сказали не чіпати нічого», – обурюється один із росіян і радить соратникам шукати місце для ночівлі, адже всі кабінети в офісі зруйновані.

Як ми писали, згідно з інформацією Генштабу окупанти все частіше вдаються до мародерства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus