USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоб уникнути нової хвилі коронавірусу: у Німеччині вводитимуть третю дозу COVID-вакцини

3 Серпня 2021 18:28
У Німеччини з вересня почнуть пропонувати людям похилого віку і тим громадянам, які перебувають у групі ризику, ввести третю дозу вакцини проти коронавірусу COVID-19.

У понеділок міністр охорони здоров’я Німеччини Єнс Шпан провів зустріч з регіональними міністрами охорони здоров’я, на якій було вирішено, що з 1 вересня люди похилого віку й ті, що в групі ризику, зможуть отримати третє щеплення Biontech / Pfizer або Moderna. Щеплення робитимуть незалежно від того, які вакцини були введені раніше, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Рішення було ухвалено з метою уникнути четвертої хвилі коронавірусу і захиститися від нових штамів захворювання, зазначає видання.

Раніше Biontech / Pfizer опублікували повідомлення, в якому говорилося, що «захисний ефект вакцини проти інфекції та симптоматичних захворювань знижується через шість місяців після другої дози вакцини», тому «третя доза буде потрібна протягом шести-дванадцяти місяців після повної вакцинації».

У липні рішення вводити третю дозу вакцини людям старшим 60-ти років було ухвалено і в Ізраїлі.

За весь період пандемії в Німеччині зареєстровано понад 3,77 млн ​​випадків захворювання на коронавірус і понад 91 тис. смертей серед тих, хто заразився.

Нагадаємо, у Німеччині до 30 вересня продовжили карантин, оголошений у березні 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus