USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Щоб він тобі на ліки пішов»: у Сумах водійка Lexus прокляла та обматюкала копів

12 Вересня 2019 16:57
У Сумах жінка-водій Lexus накинулася з прокльонами та матюками на співробітників патрульної поліції за те, що вони зупинили її за порушення правил дорожнього руху.

Відео скандального інциденту з’явилося на Facebook-сторінці патрульної поліції Сумської області.

«Будь ти проклятий! Будьте прокляті всі поліцейські, які здирають з людей штрафи! Тричі прокляті! Записуй і передай це всім, а тепер пиши протокол», – чути у відео, як водій Lexus кричить на копа. За даними поліції, патрульні зупинили її за відсутність лівого дзеркала заднього виду.

«Пиши вже, б***ь, протокол!.. Виписуйте протокол – я поспішаю. І щоб тобі на ліки пішов, цей штраф, і всім твоїм поліцейським», – продовжила ображати поліцейських жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 12 Вересня 2019 17:02
З таким язиком як в неї, аби поперек горла не став!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus