USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Щодо керівника волинської лікарні, який виписував дружині премії, проведуть службове розслідування

21 Жовтня 2021 23:03
За виписані дружині премії директор обласного фтизіопульмонологічного центру отримав не лише штраф, а проти нього розпочали й службове розслідування.

Рішення про проведення службового розслідування ухвалили депутати обласної ради під час засідання позачергової сесії обласної ради.

Зокрема, його проведуть для виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню вимог Закону України «Про запобігання корупції» генеральним директором комунального підприємства «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради Іваном Нискогузом.

Нагадаємо, керівника закладу оштрафували за те, що він упродовж березня-грудня 2020 видавав і підписував накази про видачу премії дружині, яка працює на цьому ж підприємстві, та не повідомив про наявний конфлікт інтересів обласну раду чи НАЗК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчитель Показати IP 23 Жовтня 2021 21:28
Отак попався хлопець! А такий самовпевнений фраєр був! Гнати в три шиї!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus