USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шестеро медиків Луцька - в зоні АТО

7 Серпня 2014 14:47
Хірурги найбільше затребувані в зоні проведення антитерористичної операції. З Луцька поїхало вже двоє. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель, - інформує Волинський інформаційний портал.

З його слів, у зоні антитерористичної операції потрібні лікарі, особливо хірурги. З Луцька туди вже направили шестеро медиків, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Серед них є двоє хірургів та четверо медсестер.

Окрім того, Федір Кошель розповів, що медики Луцька постійно працюють у військкоматі. Однак це, каже начальник, не означає, що в місті не вистачає ескулапів у стаціонарних закладах.

Також він зауважив, що медична комісія, що працює у військкоматі, фіксує багато патологій у молодих людей. «40% призовників мають проблеми із здоров'ям, цілі «букети» захворювань. У день, під час мобілізації, медики обстежували понад 80 призовників», - наголосив Федір Кошель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
103 Показати IP 7 Серпня 2014 14:52
Кошеля в зону АТО. Скільки можна керувати?
Вам Показати IP 7 Серпня 2014 15:06
Шестеро бідних дітей там, в пеклі, а решта - відкупились! Так, так! Косі, криві, бідні, дурні - а тут бути лікарем, то здоровий!
аяяй Показати IP 7 Серпня 2014 23:06
Кошель всеодно на практиц! н! чого не вм! э.! в. зон! АТО н! чим не допоможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus