USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Шкода може бути фатальною», – лучани просять зрізати небезпечні дерева в центрі

7 Травня 2020 23:35
У центрі Луцька – у дворах на вулиці Степана Бандери – ростуть дерева, висота та наближеність до будинків яких несуть небезпеку.

Про це на платформі «Відкрите місто» 7 травня повідомила Ірина Кашуба.

Жінка нагадала, що минулого року працівникам ЖКП №3 було доручено провести обрізання дерев у дворі будинку №11, що на вулиці Степана Бандери, «оскільки висота та наближеність дерев до будинку є неприпустимою та небезпечною». Однак досі дерева не привели до ладу.

«Кілька років тому в нашому дворі вже трапилося падіння дерева (на головному фото), у результаті якого, на щастя, ніхто з людей не постраждав, але дерево впало на дитячий майданчик, зруйнувало гойдалку (відновлення так і не провели). Разом із деревом впав і стовп електропередач, який потім більше року просто лежав у дворі», – пригадала лучанка.

Вона звернула увагу, що двір невеликий, там постійно гуляють діти і стоять припарковані авто мешканців.

«Шкода від падіння дерев може бути колосальною та фатальною. Прошу в найкоротші терміни провести обрізання дерев до безпечних висот і ширин», – закликала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Травня 2020 19:15
Ітак все обкорнали і позрізали у місті. Зрізайте трухляві дерева. Здорові - не чипайте! Подивіться у Німеччині, Франції - як зелено. А у нас - сміх та й годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus