USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школах громади на Волині відновлюють навчання. Яка ситуація в Луцьку

9 Березня 2022 12:10
З понеділка, 14 березня, у школах Володимир-Волинської громади після вимушених двотижневих канікул відновлюється навчання, проте поки що у дистанційній формі. Наразі директори шкіл з'ясовують кількість учнів, які виїхали за кордон, та чи матиматимуть вони можливість доєднатись до онлайн-уроків.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської територіальної громади.

До дистанційного навчання у школах Володимира долучаться і нові учні. Зокрема діти переселенців, які оселились у гуртожитку філії «Львівської політехніки», виявили бажання навчатись у ЗОШ №5.

Як зазначила начальниця управління з гуманітарних питань міськвиконкому Оксана Бігун, очну форму навчання у школах поки не розглядають. Її буде відновлено після відповідної вказівки обласного управління освіти.

Нагадаємо, що Міністерство освіти запропонувало скасувати цьогоріч складання державної підсумкової атестації (ДПА), зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Натомість, як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар, наразі це питання вивчають. Про результати буде відомо до кінця тижня.

«У нас є певні рекомендаційні листи. Наразі ми їх опрацьовуємо і вивчаємо. По дитячих садочках – аналогічно. Поки що освітній процес у зв’язку з воєнним станом призупинили», – зазначив головний освітянин громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ліна Показати IP 10 Березня 2022 09:01
Які навчання? Сирени,діти в Польщі, ото придумали....спеціалісти....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus