USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шляхопровід через залізницю на Волині відремонтують за майже 23 млн

3 Жовтня 2021 07:00
На Волині до кінця року запланували здійснити поточний середній ремонт шляхопроводу автомобільної дороги державного значення Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – М-06.

Служба автомобільних доріг у Волинській області вже оголосила тендер на роботи, що включають розробку проектної документації. Пропозиції від учасників прийматимуть до 25 жовтня, а аукціон розпочнеться 29 листопада.

Вартість робіт оцінили у 22 616 306 грн.

Ремонт мають провести в рамках програми «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» за державні кошти.

Ідеться про ремонт шляхопроводу через залізницю протяжністю 84 пг. Він міститься на ділянці між 163-531 км. Протяжність шляхопроводу з підходами становить 134 пм.

За результатами попереднього обстеження ремонту потребують перильне огородження, підходи до шляхопроводу, покриття проїжджої частини, покриття на тротуарах тощо.

Проект передбачатиме застосування та використання прогресивних технологій виробів та конструкцій, нових матеріалів для захисту поверхні залізобетонних балок, прогонових будов та опор; влаштування сучасних деформаційних швів, гідроізоляції; покриття на тротуарах із асфальтобетону; дорожнє огородження із металевої стрічки з ефективним антикорозійним захистом; улаштування горизонтальної дорожньої розмітки виконати із сучасних матеріалів, стійких до зношення.

Обсяги робіт включатимуть, зокрема, демонтаж, видалення дерев, влаштування перехідних плит і шафових стінок, деформаційних швів, накладної плити, тротуарних консолей, відкрилків і тротуарних плит на підходах, укріплення конусів насипу, захист бетонних поверхонь і опорних частин, встановлення огородження, влаштування водовідведення, асфальтобетонного покриття тротуарів, дорожнього одягу, поздовжніх швів між асфальтобетоном і бортовим каменем.

Нагадаємо, на волинських дорогах обстежать мости і шляхопроводи.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 3 Жовтня 2021 17:15
За свои делайте, больше денег вам в казну не дадут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus