USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шукала роботу: у Луцьку на шість років засудили вагітну жінку, яка робила закладки наркотиків

13 Березня 2021 16:53
В обласному центрі Волині на шість років засудили вагітну жінку, яка торгувала наркотиками, роблячи закладки.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Жінка купила через інтернет-додаток психотропну речовину PVP, аби потім її перепродати. Вдома вона розфасувала наркотики в поліетиленові пакетики.

А 20 вересня минулого року злочинниця привезла наркотики на територію парку, прилеглого до вулиці Ломоносова в Рожищі, та зробила чотири закладки. Вона сфотографувала місця закладок та надіслала їх особам, з якими домовлялася про купівлю психотропної речовини, для подальшої її реалізації через Telegram. Цього ж дня працівники поліції виявили у неї вдома шість пакетиків з PVP.

Також вона придбала 80 грамів амфетаміну та планувала збувати його у Луцьку та на території Луцького та Рожищенського районів.

У суді закладчиця повністю визнала свою вину, розповівши, що таким чином хотіла заробити грошей. Вона шукала в інтернеті оголошення про роботу кур’єра. Через Telegram-канал їй запропонували робити закладки психотропної речовини. Вона забирала посилки на пошті, пакувала і розкладала їх, закопуючи в землю, після чого фотографувала місце знаходження та надсилала дані про геолокацію.

Жінка просила суворо не карати її, оскільки вона сприяла слідству, вказала про місце закладок. Також вона повідомила, що є вагітною та має бажання одружитися.

Однак суд призначив їй реальне покарання – шість років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Не оправдую Показати IP 13 Березня 2021 19:12
але.. може поліція спробує заджати за грати верхівку, а не закладчиків? Судячи по новинах таких "кур'єрів" садять швиденько і особливо не церемоняться, а як на хабарі когось спіймають чи чиновник зіб'є когось та ще й в нетверезому виді, то справа тягнеться повільно поки про неї забувають всі, окрім постраждалих. Справедливо? P.s. якщо вагітна могли б умовно дати чи в дівчини не було пару зайвих сотень доларів, щоб пом'якшити своє покарання?
Цинік до Не оправдую Показати IP 13 Березня 2021 21:08
Знаєш, шановний, почитай ККУ і порівняй які покарання передбачені за хабар, а які - за збут наркоти. І те, і те є злочином, але не рівняй х*р з пальцем, як кажуть. Далі, з якого милого при такому важкому злочині хтось має враховувати - вагітна вона, чи глисти там в неї, чи таракани розбрелись по заповнювачу черепної коробки? Вона цілеспрямовано і неодноразово продавала отруту. І не задумувалась при цьому - може ці гроші забираються в дитини, чи вкрадені в пенсіонерки. Чи інша дитина через неї втратить батька - її це сильно хвилювало? І наостанок. Менше тижня назад, восьмого числа, шобла з кількох десятків пришелепкуватих баб ходила з мітингом, вимагаючи повністю рівних прав жінкам. Ти що, не поважаєш їхню позицію?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus