USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Сільський ліцей на Волині перекриють за майже 5 млн

22 Липня 2023 23:42
Капітальний ремонт даху запланували провести в ліцеї села Суходоли Володимирської міської ради, що на вулиці Шкільній, 40а. Роботи хочуть здійснити цього року.

Тендер на капітальний ремонт даху з впровадженням енергозбереження навчальний заклад оголосив на сайті держзакупівель. Аукціон стартує 24 липня.

Очікувана вартість ремонту – 4,655 мільйона гривень.

Роботи включатимуть улаштування покрівель із металочерепиці, вогнезахист дерев'яних конструкцій, улаштування слухових вікон, карнизів, ґрат, утеплення горища, влаштування огорожі покрівлі, навішування водостічних труб, улаштування пiдвiсних жолобiв, блискавкозахист, заземлення тощо.

Ремонт мають провести в період із 1 серпня до 15 жовтня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Нагадаємо, будівлю Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради приведуть до ладу: відремонтують покрівлю та утеплять фасад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus