USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спортивний клуб «Воїн» назвали феноменом України

22 Листопада 2018 12:08
Високі спортивні результати вихованців спортивного клубу «Воїн» відзначають на всеукраїнському рівні, луцькі «воїни» традиційно збирають найбільшу кількість нагород та отримують численні призові місця на змаганнях різних рівнів. Завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», заняття у клубі для всіх бажаючих – безкоштовні. Також вихованців забезпечують необхідним екіпіруванням та обладнанням для занять, організовують всеукраїнські та закордонні поїздки.

21 листопада тренерам та вихованцям клубу вручили подяки Луцької міської ради та подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Участь у нагородженні «воїнів» взяли перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, громадський діяч Ігор Алєксєєв, президент СК «Воїн» Михайло Смолка, президент обласної федерації бойового самбо Олександр Редько, директор СК «Воїн» Сергій Поліщук, керівник Волинського боксерського клубу олімпійського резерву Руслан Роговський. Також представили нового професійного тренера – Юрія Башука. Подяками відзначили відомих у Луцьку тренерів клубу Андрія Зінчука та Дмитра Василенка.

«Хочу висловити вдячність тренерам, які живуть своєю справою і вкладають душу у процес тренування та виховання дітей, Андрію Зінчуку та Дмитру Василенку, – зауважив Григорій Недопад. – Вони роблять дуже велику справу, виховують не просто сильних бійців, але і справжніх чоловіків. А результати їхньої діяльності просто вражаючі – це численні міжнародні та всеукраїнські перемоги. СК «Воїн» добре знаний в Україні і продовжує свій активний розвиток. Фонд Ігоря Палиці сприяє розвитку клубу, дає можливість дітям займатися тут безкоштовно, забезпечує усім необхідним для змагань, тому перед дітьми відкриваються широкі можливості для реалізації свого потенціалу».

«Ми зайняли третє командне місце в Україні, – розповів тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук. – Випередили практично всі великі міста, попереду лише Одеса і Дніпро. Наші хлопці увійшли до збірної України, яка посіла друге командне місце на чемпіонаті Європи. Ми з дітьми брали участь в Чемпіонаті Європи у Чехії, де всі 8 наших учасників зайняли призові місця. В нас є учасник чемпіонату світу серед молоді Султан Велієв. А зі змагань «Кубок заходу» ми привезли перше командне місце. Найближчим часом будемо брати участь в складі збірної Волинської області у змаганнях на Кубок України серед дітей 7-16 років. Нам дійсно є чим гордитися і є до чого прагнути».

«Ми запровадили практику тренувань, яка передбачає присутність на заняттях наших чемпіонів, – каже Дмитро Василенко. – Діти отримують не тільки хороші навички, але і сильну мотивацію, їм є на кого рівнятися. Дуже важливим є те, що нам розширюють можливості для роботи з дітьми, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» забезпечив придбання усього необхідного інвентарю для тренувань. Плануємо відкривати філії клубу й в інших містах Волині».

«У клубі впроваджується проект «Воїнами не народжуються». Суть ідеї, яку підтримав клуб, – виховати першою чергою чоловіків, справжніх мужчин, які мають честь і гідність, є морально і фізично здоровими. Фактично ми створюємо осередки здорових і сильних людей», – переконаний Ігор Алєксєєв.

Щиру вдячність висловлюють і батьки, які були присутні на відкритому тренуванні та нагородженні учасників клубу.

Галина Ковальська, яка виховує двох онуків і обидва займаються у СК «Воїн», розповідає: «Я дуже тішуся з того, що мої внуки займаються тут. Щиро вдячна тренерам і Фонду Ігоря Палиці за підтримку. Мій старший онук Вадим має вже 22 медалі і два кубки, а менший пішов тренуватися цього року і сказав, що не відставатиме за своїми досягненнями від старшого. Я їх виховую сама з сином, а в цьому клубі наших хлопців і тренують, і виховують і надихають. Я дякую цим людям, що займаються нашими хлопцями. Діти настільки натхненні, вони стали дисципліновані, організовані, коли приходять із тренування – у мене радіє за них душа».

За словами тренерів, спортивний клуб «Воїн» відмінно зарекомендував себе на змаганнях всеукраїнського рівня, нещодавно команду «воїнів» назвали феноменом України через велику кількість нагород, які їм вдається відвойовувати практично на кожних змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 22 Листопада 2018 13:54
Воїн сила, самий потужний клуб на західну Україну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus