USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скандальну стоматологиню з Рівного, яка била дітей, нарешті позбавили ліцензії

27 Липня 2021 16:25
У Рівному анулювали ліцензію на медичну практику стоматологу, яку обвинувачують у побитті дітей-пацієнтів.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

У відомстві поінформували, що під час досудового розслідування здобуто інформацію, яка свідчить про порушення фізичною особою-підприємцем вимог законодавства з питань ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики.

Зазначається, що Міністерством охорони здоров’я було проведено позапланову перевірку додержання ліцензіатом ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики, у тому числі дотримання стандартів медичної допомоги (медичних стандартів), уніфікованих клінічних протоколів.

«Виявлені порушення стоматологом усунені не були, що стало підставою для видання міністром охорони здоров’я наказу про анулювання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додали, що у Рівненському міському суді триває розгляд кримінального провадження стосовно лікарки, обвинуваченої у побитті малолітніх пацієнтів.

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, як стоматологиня з Рівного Інна Кравчук хапала й шарпала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби. Й била об кушетку головою маленького хлопчика.

Як стало відомо, поліція розслідує п’ять кримінальних проваджень щодо лікарки, яка, за даними слідства, застосовувала насильство стосовно малолітніх.

Рівненський міський суд обрав запобіжний захід лікарці у вигляді особистого зобов’язання.

У березні кримінальне провадження щодо стоматолога скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пацієнт Показати IP 27 Липня 2021 17:30
Замість мовних омбудсменів треба ввести медичних : краще з медиків на пенсії та експрокурорів. Хай ходять по лікарнях і збирають дані про ліки від фармпредставників, про ставлення про хабарі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus