USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Скандальний мер Ківерців сховав власний бронетранспортер на комунальному підприємстві, – луцький волонтер

4 Вересня 2023 12:27
Луцький активіст та волонтер Сергій Рижков опублікував інформацію про новий скандал, пов’язаний з мером Ківерців Олександром Ковальчуком. Мер, ймовірно, зберігає власного броньованого автомобіля, схованого під ковдрами і килимами, на комунальному підприємстві.

Як повідомляє Рижков, він перевіряючи інформацію від небайдужих жителів Ківерців, сьогодні завітав на КП «Ківерціводоканал». Виявилося, що на підприємстві знаходиться БРДМ (броньований автомобіль, бронетранспортер, який може переміщатись і по воді, і по болотах). При перевірці за державним номером, який на БТР, ніякої техніки не зареєстровано.

Читати ще: Скандальний мер Ківерців катається на позашляховику, який закупили для лікарні

«Ходять чутки, що цей броньований автомобіль мера Ківерців.

Війна – це ще не історія, війна це тут і зараз. Може хтось і забув, я – ні. Коли вилучались військовою адміністрацією в підприємств і в підприємців останні авто, які заробляли на родини! А тут цілий БРДМ ...

100-та бригада, перебуваючи у волинських лісах, де потрібно було якось переміщатись болотами, потребувала хоч якоїсь техніки, а про таку техніку, яка стоїть на водоканалі вкрита ковдрами, просто мріяла. Так, це приватний автомобіль. Але в час коли прості люди віддавали і віддають все що необхідно військовим, мер Ківерців тримає броньовик в гаражі. Для чого?!!? Що чекає?

Вибачте, але державна людина так робити не буде», – зазначив активіст. Також він опублікував відео спілкування з директором комунального підприємства, який відмовився повідомляти, кому належить автомобіль.
Нагадаємо, раніше міськрада у Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу та скандалу торги скасували. Але, як стало відомо 21 серпня, мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону.

Читати ще: Можна було купити 6 тисяч дронів: мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону

Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець заявив, що складає повноваження, бо не згодний із антигромадськими діями керівництва міської ради.

Після того, як мер Ківерців Олександр Ковальчук захотів витратити 145 мільйонів гривень на стадіон та бігові доріжки, волинський військовослужбовець з-під Вугледара записав відеозвернення і попросив вкраяти від озвучених мільйонів бодай 120 тисяч гривень на дрон.

Згодом з'явилася інформація, що мера Ківерців Олександра Ковальчука утретє зловили за кермом без посвідчення водія, якого він взагалі не отримував. Під час першого випадку посадовець ще й був п’яним та вчинив ДТП.

Тим часом скандального мера 22 серпня помітили на учбовому авто біля сервісного центру МВС в Струмівці. Вочевидь, посадовець захотів екстрено отримати посвідчення водія.

Зауважимо, тепер мер їздить на новесенькій автівці із салону марки Renault KOLEOS. Вартість такої машини – понад мільйон гривень. З його слів, цей позашляховик – це машина ківерцівської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
Анатолій Показати IP 4 Вересня 2023 13:22
Шок
Володимир до Анатолій Показати IP 4 Вересня 2023 20:33
так зухвало ще поводить себе Звільнити і на мобілізацію цього підараса
Анонім до Володимир Показати IP 5 Вересня 2023 07:44
Яку мобілізацію? Воно ж буде здавати усе що побачить
Любі свині Показати IP 4 Вересня 2023 13:31
Цей зашквар за гранню фантастики. Мер геть не бачить краів… Куди дивляться відповідні служби і органи навіть питати не буду. До совісті цього тіпа теж, певно, не слід звертатись. А от хлопцям рекомендую забрати «бардака».
Ківерчанин до Любі свині Показати IP 4 Вересня 2023 16:34
Ти того "бардака" крутити будеш? Те гівно ще 20 років назад треба було здати в лом. Чи ти думаєш просто так збоку від нього мотор лежить.
Любі свині до Ківерчанин Показати IP 4 Вересня 2023 20:14
Так. Буду крутити. І крутимо. Тут. На Сході. Бо інших не сильно є. Судячи з розкрасу « бардак» в норм стані. Так що тре він тут…
Di до Ківерчанин Показати IP 5 Вересня 2023 17:04
Звичайно будемо, військова спец техніка має бути на фронті, а тих всіх причетних за зраду, заГРАТИ!
Ден Показати IP 4 Вересня 2023 13:47
Буде тікати за кордон Мабуть у білорусь
До Ден до Ден Показати IP 4 Вересня 2023 15:35
Ото було б добре. Нагода застрелити через спробу незаконного перетину державного контролю
Василь Показати IP 4 Вересня 2023 13:50
Гідного мера вибрали ківерчани!!!Видно очі були в задниці!Щось і правоохоронні органи не чешуться.Мабуть друкують права меру.
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2023 14:30
Цікаво, а які реальні причини, що про того мера так часто пишуть? Бо у нашій країні у кожного чиновника різноманітних грішків назбирається, а у корупції, мабуть, мало хто не задіяний.
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2023 14:51
Безглузде запитання. Рівноцінне тому, чому вода мокра. Про причини вже давно сказано, щоправда, ще не все.
Лучанин до Анонім Показати IP 4 Вересня 2023 18:31
Де сказано про причини? Де матеріали розслідування? Якщо у даного мера є зловживання, то потрібно подавати заяву до прокуратури чи ще кудись і нехай проводять розслідування. А щоб воно було більш ефективне, то нехай журналісти його висвітлюють. От і все. А оті заяви різних блогерів це ні про що. Хібащо собі на переглядах кошти зароблять.
123 до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2023 15:26
Як варіант - по причині того, що феєрично зашкалює рівень дов...бізму у даного персонажа. Воно то зрозуміло, що якщо копнути практично любого мера чи чиновника в Україні - багато цікавого спливе. Але ж "Гроші люблять тишу" ніхто не відміняв. Тому якщо вже вилізло м'яко кажучи трохи дивне рішення - то будь ласкавий вийти і сказати щось типу "Вибачте, шановна громадо, в нас працівники трохи перегрілись на спеці, трохи не туди натисли, щось не того понаплановували. Помилку розуміємо, все виправимо, буде як хоче общєствєнность". А тут при явній очевидності ідіотизму (спортивну столицю воно зібралось робити там, де в більшості населення немає нормальної дороги з твердим поктриттям, водопроводу і каналізації) - починаються басні в стилі "Все правильно, ви нічо не понімаїте" і "Сам дурак". Суспільство зараз трохи нервово на таких ідіотів реагує, що поробиш. Хоча саме суспільство таких ідіотів і обирає, теж очевидний факт.
Місцевий житель до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2023 15:48
А причина одна, що мітять на місце, а мітить попередник, який просидів 15 років і палець об палець не вдарив, щоб щось зробити.А тепер жаба задавила, що є бюджет, що місто почало розквітати, вибравшись з болота. І це все заказні статті
Анонім до Місцевий житель Показати IP 5 Вересня 2023 07:46
Ні, причина в тому, що він спалився, коли робив свої нечисті справи.
Він до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2023 15:59
Ківерці поперек горла Луцьку. І знову- можливо, ймовірно….
Лучанину Показати IP 4 Вересня 2023 15:37
На прикладі цього мера демонструються масштаби наглості українських чиновників
Місцевий житель Показати IP 4 Вересня 2023 15:51
А не безглуздо писати "ходять чутки" . Про такі чутки і про вас можна написати. Де свідки, де докази, перевіряти інформацію треба, пепед тим як писати, а не публікувати ПРОПЛАЧЕНІ СТАТТІ ПОПЕРЕДНИКАМИ, ЯКІ НАЗАД ХОЧУТЬ ВЕРНУТИСЯ ДО ВЛАДИ
вася до Місцевий житель Показати IP 4 Вересня 2023 18:43
пішов на х*й а може пішла? всіх героїв ківерець ми знаємо
Ківерчанин Показати IP 4 Вересня 2023 16:31
Є гріхи але на це є правоохоронні органи, але за два роки зробити більше тридцяти вулиць з твердим покриттям, зробити капремонти закладів освіти, медицини, культури, не закрити жодної школи, ФАПу, БК, зробити благоустрій кладовищ в громадах, зміцнити матеріальну базу ВУЖКг, зробити освітлення центральних вулиць сіл громади, це заслуга Ковальчука, а якщо є зловживання, нехай контролюючі органи скажуть своє слово, а не Рижков, який навів вже порядок в Луцьку і буде наводити в Ківерцях
Суддя Дреддд Показати IP 4 Вересня 2023 16:31
дітіктів Рижков, а хто він такий, і яке має право проводити обшуки? Давайте завтра усі будемо ходити і перевіряти підприємства... Усьо завтра іду у Луцьктепло - буду шувати гарячу воду... Сподіваюсь, що у кабінеті директора точно щось знайду... А потім до Гуменюка, там точно щось є...
Ківерчанин Показати IP 4 Вересня 2023 16:35
Заст.голови райради інформував, що виносить питання про доцільність перебування Ковальчука на посаді міського голови на сесію, і що далі? все?
Тетяна Показати IP 4 Вересня 2023 17:07
Чого цей волонтер тут в Ківерцях нехай копне в верховній раді. Вже достали Ківерці і Ківерці. З себе нехай починає порялний
Соня Показати IP 4 Вересня 2023 17:14
Чому те що неможна розголошувати цей волонтер в ютуб викідає. Не тобі судити який мер. Бо ти відношення до Ківерець немаєш ніякого
Ахванасій до Соня Показати IP 4 Вересня 2023 20:02
Ви, Соня, написали просто геніальний коментар.Його треба включити в освітню програму лікарів певної спеціалізації. Але в мене є питання. 1 - що саме таке секретне цей волонтер викідає в ютуб і хто вирішив і затвердив що воно секретне? 2 - тобто якщо я не львівянин то Садовий може хоч немовлят в жертву кожен день приносити і нікому крім львівян нема права цим перейматись? Ви, Соня просто геній!Ви знали?Вам казали колись?
Di до Соня Показати IP 5 Вересня 2023 17:18
Цікаво, ховати військову машину від військових можна! А розголошувати ні? Він ніби сказав що це приватна військова машина? Чи ж не так? А з яких це пір у нас завівся ЧВК Ковальчук? Ось тут треба розслідування на міжнародному рівні !
Об'єктивна реальніст Показати IP 4 Вересня 2023 18:00
Шо Ківерцівський мер, шо підгайцівський війт своїми діями тільки прискорюють черговий етап адміністративно-територіальної реформи в області ! Вони стали уже могильщиками увірених їм територіальних громад ! А шо Ківерці, шо Підгайці та і з часом Боратин - будуть такими собі луцькими мікрорайонами, як ЛПЗ, як 40-й мікрорайон, як 33-й ! І то чим швидше - тим краще для них самих, в першу чергу ! Луцьк тоді має шанси залишитися обласним центром !
Тутешній до Об'єктивна реальніст Показати IP 4 Вересня 2023 22:22
А Луцьк не буде напрягати, шо Боратинський мікрорайон межує аж з Горохівським? І ту всю величезну сільську територію треба обслуговувати?
Ага Показати IP 4 Вересня 2023 18:12
А чому зберігається там А що може це парковка безкоштовна Ей кому не має де зберігати ? Ой він мабуть оплачує це паркомісце
Кактус Показати IP 4 Вересня 2023 18:31
Не вже цього придурка неможна зупинити!!!!
вася Показати IP 4 Вересня 2023 18:47
повилазили всі підлабузники та під*раси. все одно вам триндець!
Семен Показати IP 4 Вересня 2023 19:30
Де вас стільки гавноїдів набралось? Правда що обсирати і обмазувати фекаліями у вас виходить прекрасно! Те що Саньок берегів трохи перестав бачити то правда,і вам треба було його присадити то факт. Але реально МЕР зробив за цих два роки на посту колосальну роботу в громаді і не потрібно його змішувати з вашими харчовими вподобаннями...
Михайло Показати IP 4 Вересня 2023 19:32
Скільки ще можна товкти одне і теж про цього мера.В даному анонсі де журналіст(чи активіст ) показує авто,схоже на військове,а директор водоканалу прикинувся дурнем,і не відає або не хоче сказати хто власник.Авто не зареєстроване...Питається,а цього мало для органів,щоб розпочати розслідування?
Ахванасій Показати IP 4 Вересня 2023 19:38
Ще дивувався чому ківерчукі не бунтують проти свого мера, чому позоряться на всю країну.А ківерецькі полішукі походу навіть не розуміють що не так з мером і чого до них і до їхнього мера мають діло.Полішуцький менталітет не знаходить нічого дивного в таких діях.
Оля Показати IP 4 Вересня 2023 21:00
Бунтуй в себе в Луцьку,Києві чи задрипанську. А О.М господарник який для міста щось робить і то видно кожен день. А про стадіон розвели демагогію
Любі свині. до Оля Показати IP 4 Вересня 2023 21:43
До підлабузників так званого мера. Є такий анекдот. Вибори в Ківерцях мера. Приходить кандидат додому, а його жінка питає: « ну що, скільки голосів набрав?» він каже «три». Жінка його по морді хрясь! І каже : « Я знала що в тебе коханка є!» Чи не так,Оля?…
Хамло до Оля Показати IP 4 Вересня 2023 21:50
"тихенько цьомкнула начальника в сраку" А чого їздить на Колеосі, якщо минулого року на позашляховику Тойота їздив? Шо за дауншифтінг? Ну-ка, клерки міськради Ківерець, ще в мою адресу закидона шо я мол не з Ківерець. Не забудьте тільки, що не треба бути музикантом, щоб сказати що пісня лайно, як і не треба бути Ківерчанином, щоб сказати що Ковальчук - припух. "Тихенько цьомкаю в сраку того, хто був мером попередні 15 років"
123 до Оля Показати IP 4 Вересня 2023 22:18
Мда, кінчений болотний народець
Ківерці Показати IP 4 Вересня 2023 21:44
"Я так понімаю"
Радувець Ларіса Показати IP 5 Вересня 2023 09:20
Чому Аверс не викликали поліцію і СБУ? У воєнний час невстановлена військова техніка на підприємстві? Директор клеїть дурня, мер вже має в камері відпочивати. Влада імпотентна повністю. То похоронка в ківерцях фокуси творить, то це. Дійсно місто лайно, а людям так схоже нормально. Такі людці...
103 Показати IP 5 Вересня 2023 14:18
Саньок ДРАПАЙ, бо НАРОД забере все.
валера Показати IP 5 Вересня 2023 17:08
зах***рте його пацани зсу чмира
Свій Показати IP 5 Вересня 2023 20:19
Він будучи головою тростянця то чудив,вирізав всю березу по канавах,прикривав пес друзів,євро сучу силу подружив а потім забрав до влади,а ті хробаки з того щастя забули про пеньків дубові ,бо пристав не типу них нема,зникли!!клоуни!прикро що такі при державі!
Правда Показати IP 6 Вересня 2023 02:06
Міська рада гнила і брехлива вся і старости сіл теж доєднуються!! Чому люди мовчать?? БОЯТЬСЯ??? ТАК ЦЕ БИДЛО ЗОВСІМ СОВІСТІ НЕМА!!! Почнемо з заступників: Сім'я Тананайських- відбиває кошти на проектах, які ніби для дітей туристичне, ходять три дитини включаючи їх похресників а списуються великі гроші, ніхто не контролює . Позажирались, всі люди Ківерць возмущються, а йому поріг, Дружина- рідкісна хапуга і скнара, як її мама, яка шахрайством методом віддала бізнес у людей. Чому Вона в школі вчить? Чому вона депутат, що вона зробила? Хіба що своїх до влади привела, таких самих хапух, ходять по місту квести проводять з своїми дітьми, гроші виділені державні!!! Сукні міняє кожен день нова, за які то зарплати?? Писати довго можна, зовсім не достойна представляти громаду! ТАНАНАЙСЬКИЙ БРЕХУН І НЕВІГЛАС!! Далі Федору Валентин дачі скуповує( віджимає) в людей села Сокиричі, доречі техніка ВУЖКГ вся працює там, землю продаж, ліс вивозить, ніхто нічого не бачить? Далі Томчуук її чоловік був лісничим, здавав мутки Автоєвросилф, Федоруку, і команді, потім все ділили, тому і та тупа і невихована курка сидить і хамить людям на робочому місці, позор її матері вчительці, яка підтримувала корупцію і розкрадання. Семенюк Маряна і славнозвісний чоловік директор водоканалу. Як став директором, тепер Чмо, без освіти? Всім відомо про проблеми води в ківерцях, і яка ціна на воду, і скільки там відбивається грошей?? Далі Миряни батькі теж вже сидять на хороших посадах і відбивають гроші!! Хата яка велика збудована Нова??? Такого, ще світ не бачив нахабство!!!
Правда Показати IP 6 Вересня 2023 02:19
Далі Роганов, колишній мєнт . Хитрий і роботу робить хитро, і тихо, тому і не вилазить. Хоча в коментарях під дівочим іменами любить підписуватись захищаючи Ковальчука, це так смішно, невже вони думають, що ніхто не знає, що вони повідкривали ліві акаунти в фейсбуці з лівими формами людей і прославляють владу, ну або захищають))) те що роблять в місті,, типу благустрій то ніби добре, але якість і скільки відмито грошей, якби люди знали? Скільки грошей списано на різні недолугі проекти, з порушенням? А як вдивитись глибше, то жодна глобальна проблема міста не вирішена, вони роблять те, де можна відмітити!!! ЦЮ ВСЮ ШАЙКУ ПОТРІБНО ЗА ГРАТИ, З КОФІСКЦІЄЮ МАЙНА В ЧЕТВЕРТОМУ КОЛІНІ. НІЯКИЙ ФРОНТ ЇХ НЕ ВИПРАВИТЬ, ТІЛЬКИ ТАМ НАРОБЛЯТЬ БІДИ! ТАМ ГНИЛА ДУША!
До ківерчанина Показати IP 6 Вересня 2023 07:07
Цей металоломі видно працівники ремонтують у свою обідню перерву чи у робочий час Мабуть ще й запчастини з водоканалу .
Поверніть Жгутова Показати IP 6 Вересня 2023 10:05
Срали дурні ківерчуки Жгутова, поганий бач був. Ото тримайте, так голосували, так хотіли змін, тіштеся змінами. Хоча видно було, що порядна людина була і на своєму місці, і совісний! Ні, набрид. Тепер терпіть цього дикуна, якмй елементарних правил існування в суспільстві не знає. Бидло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus