USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Голова Держлісагентства їде у Луцьк: кадрові питання

17 Серпня 2015 22:55
Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук 18 серпня здійснить робочу поїздку до Луцька, в рамках якої зустрінеться з громадськими активістами регіону, аби обговорити кадрові призначення на Волині.

Про це повідомили у прес-службі Держлісагентства.

Нагадаємо, днями проти призначення на посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка виступили представники громадських організацій Волині.

Уже сьогодні, 17 серпня під час оперативної наради 17 серпня голова ОДА Володимир Гунчик представивОлександра Кватирка як виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Сьогодні ж, 17 серпня Голова Державного агентства лісових ресурсів Олександр Ковальчук зустрівся у Києві з представниками громадськості Волині щодо питання призначення тимчасово виконуючим обов’язки начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка. У зустрічі взяли участь представники відділу протидії корупції «Самооборони Волині» та інші громадські активісти.

Голова Держлісагентства пояснив, що таке кадрове рішення не є призначенням нового керівника: «На вакантну посаду керівника Волинського управління, як і для інших управлінь лісового господарства, буде оголошено конкурс. Але до моменту призначення нового керівника обласне управління повинно належно виконувати свою роботу, тому призначений виконуювач обов’язків. Усі конкурсні відбори будуть проходити у відкритому режимі із залученням громадськості та представників ЗМІ».

Окрім того, Олександр Ковальчук 18 серпня здійснить робочу поїздку до Луцька, в рамках якої зустрінеться з громадськими активістами регіону для конструктивного та відкритого діалогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лесоповал Показати IP 18 Серпня 2015 11:02
К нам едет новая воровская Крыша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus