USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Схудла після пологів, болів живіт»: у молодої мами з Волині – рак IV стадії з метастазами

30 Листопада 2020 19:34
Біда постукала у двері 28-річної мешканки села Підгайці Луцького району Євгенії Гережун. Так, 26 листопада 2020 року молода мама, яка разом із чоловіком виховує тримісячного сина Богданчика, дізналася про страшний діагноз – рак кишківника 4-ї стадії з метастазами у печінці. Близькі кажуть, що після пологів Женя дуже втратила вагу, її турбували болі у животі.

Про це Інформаційне агенство Волинські Новини повідомила знайома родини Світлана Ненчук.

З її слів, 26 листопада 28-річна Євгенія зі щасливої дружини та мами тримісячного сина Богданчика стала людиною, яка через страшний діагноз змушена вести нелегку боротьбу за право жити. Так, не передчуваючи нічого страшного, жінка звернулася до медиків із скаргами на біль у животі та втрату ваги, які турбували її після пологів. Вердикт лікарів став для родини волинянки справжнім шоком. У Євгенії – низькодиференційована аденокарцинома 4-ї стадії з метастазами у печінці, кажучи простими словами -рак кишківника. «Женя не здається і починає нелегку боротьбу за право жити й бачити, як зростає її хлопчик, який у будь-який момент може лишитися без мами. Вона дуже хоче жити та бути здоровою! Ми віримо у те, що можна це побороти та виграти боротьбу за своє життя. Тому прошу кожного не бути байдужими та допомогти врятувати життя молодій мамусі. Кожна гривня і кожна хвилина життя їй зараз дорога», – звертається жінка до небайдужих.
Реквізити для допомоги:

5168745019685905 Панасюк Євгенія Анатоліївна (Приватбанк)

5375414108244814 Панасюк Юрій Степанович – чоловік Жені (Монобанк)

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачам, чиї ПІБ вказані у новині!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Все буде добре. Показати IP 2 Грудня 2020 17:35
Я впевнений, що молода красива дівчина подолає цю хворобу, і народить ще не одну дитину. Виздоровлюй скоріше ми будем за тебе молитись. Але є одне маленьке питання до лікарі: чого будучи вагітна жіночка стоячи на обліку де проходила узі і багато різних аналізів ніхто не побачив це на ранніх стадіях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus