USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тонуть через алкоголь: скільки людей загинуло на водоймах Луцька за літній період

1 Грудня 2021 11:08
За літо 2021 року луцькі рятувальники не допустили жодної смерті внаслідок утоплення.

Про це під час засідання виконкому 1 грудня повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк.

З його слів, за звітний період з 1 червня по 31 серпня 2021 року луцькі рятувальники не допустили жодного випадку загибелі людей на водоймах.

«У нас працюють два рятувальних поста – на річці Стир у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та на Теремнівських ставках. На щастя, за звітний період ніхто не втопився. Але ми врятували 25 осіб. З них 14 дітей від 10 до 16 років. 40 осіб вчасно отримали кваліфіковану домедичну допомогу», – проінформував доповідач.

З його слів, врятувати життя лучан та уникнути смерті на водоймах вдалося завдяки фінансуванню програми організації рятування людей на водних об’єктах Луцької міської територіальної громади в літній період 2022–2026 років.

На це Луцький міський голова Ігор Поліщук зауважив, що основна проблема, яка забирає життя людей на водоймах – вживання алкоголю під час відпочинку.

Він наголосив, що ті, хто слідкують за безпекою на водоймах, мали б контролювати і цей момент.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus