USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Альтанки збудовані 60 років тому: у Луцьку просять облаштувати центральний пляж

27 Січня 2022 15:27
З наближенням купального сезону в Луцьку просять дооблаштувати центральний пляж, адже деякі конструкції були встановлені понад пів століття тому.

Відповідний депутатський запит під час засідання 25 сесії Луцької міської ради озвучила депутатка Алла Жупанюк.

«У зв’язку з недалеким початком плавального сезону та стратегією міської ради з розвитку фізичної культури та спорту постала необхідність дооблаштувати територію муніципального пляжу. Зокрема потрібно замінити альтанки, які були збудовані 60 років тому, замінити зламані бруси, встановити лавочки, поручні до сходів, конструкцію для паркування велосипедів та вирівняти територію пляжу від ям», – зазначила Алла Жупанюк.

Депутати підтримали запит колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 27 Січня 2022 17:19
Молодець. Гарна ідея. Бо всі чиновники "самовіддано дбають" про людей, а маємо те, що маємо - активно живемо зі спадщиною совка і новими супермаркетами, аптеками, банками.... Ще б хтось подбав про облаштування похилих переходів для людей на візках на світлофорах біля ключових лікарень міста: обласна, міська... Сором за чиновників, які займаються понад 30 років благоустроями міста, але не вирішують елементарних проблем людей, бо в них у пріоритеті стоять глобальні реконструкції, де можна увірвати гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus