USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Скорочення штатів Луцької міськради лишається обіцянкою

28 Лютого 2016 18:18
Замість оптимізації кількості працівників виконавчих органів міської ради, яку анонсували ще у грудні минулого року, створили новий відділ, не здійснивши скорочення працівників в інших структурних органах ради.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради.

Депутати розглянули проект рішення про затвердження переліку посад та їх чисельність у структурі виконавчих органів міської ради.

Депутат фракції «УКРОП» Борис Смаль зазначив, що ще у грудні минулого року анонсували скорочення штату працівників міськради на 20%. Після цього озвучили поправку до цієї пропозиції – штат керівників скоротять на 5%. Він просив пояснити, чи буде відбуватися скорочення у майбутньому. Він нагадав, що під час голосування за кількість заступників міського голови фраза про майбутнє скорочення була одним з аргументів мера на користь затвердження п’яти заступників.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима відповіла, що шість штатних одиниць довелося додати у зв’язку зі створенням нового відділу (відділу ведення Реєстру територіальної громади, який утворили, відповідно до нових вимог законодавства). Передбачається, що у відділі працюватимуть начальник, його заступник, троє головних спеціалістів та провідний спеціаліст. Вона пояснила, що одночасно скоротити шість одиниць у інших відділах не можна, але надалі намагатимуться оптимізувати структуру виконавчих органів міськради, щоб обіцяне скорочення усе ж відбулося.

У підсумку, депутати все ж не затвердили пропонований перелік посад та їх чисельність у структурі виконавчих органів міської ради. За проект рішення проголосували лише 19 обранців міської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
до романюка Показати IP 28 Лютого 2016 18:41
Шановний пане Романюк, чи Вам не соромно витрачати кошти на не професійних заступників, адже це гроші платників податків. Вам треба просто скласти повноваження.
мама мія до до романюка Показати IP 28 Лютого 2016 20:33
ви такі странні, самі його обрали і вже складай повноваження, ну горе якесь а не люди...тіштеся...
Микола до до романюка Показати IP 28 Лютого 2016 21:20
Добре,завтра із самого ранку займусь цим питанням.
Ярослав Показати IP 28 Лютого 2016 20:30
Романюк - молодець! Дурив народ, дурить зараз і буде дурити! А дурні його будуть обирати ще не один раз!!!
Ярослав Показати IP 28 Лютого 2016 20:34
Лучани ви ще вірите Романюку, після обіцянок з теплою водою, опаленням, тролейбусами? Мені жаль таких довірливих
0000 Показати IP 28 Лютого 2016 21:45
Поки в державі не буде толку, то якого б мера не вибрали,буде не таким. Подивіться фільм "Слуга Народу" та оцініть - як хотів зробити і що з того вийшло.
Олекса Вільний Показати IP 29 Лютого 2016 11:12
Напевне в міському бюджеті навсе є кошти, що так штати роздувають. То поділіться з вихователями та обслуговуючтм персоналом ДНЗ!!!! Що не тиждень то пролітика мерії стає все цинічнішою- Романюк розуміє що це його остання каденція, хоче накрасти побільше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus