USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Святослав Кондратів виступить у Луцьку з ексклюзивною програмою «Один день в Парижі»

9 Квітня 2019 14:59
Найромантичніший скрипаль України Святослав Кондратів виступить у Луцьку з ексклюзивною програмою «Один день в Парижі». Концерт відбудеться 10 квітня о 18.00 у палаці культури (вулиця Богдана Хмельницького,1).

Це буде вже третій концерт музиканта у Луцьку протягом 1,5 року: вперше Святослав Кондратів виступав у вересні 2017 року.

Можна з впевненістю сказати – Святослав закохав у себе лучан і має чимало прихильників серед них Ще наприкінці осені маестро знайомив своїх шанувальників зі своєю новою програмою «Метеора» і прощався з ними до наступної осені. А вже на початку 2019 року вирішив зробити весняний сюрприз і оголосив про весняний тур з романтичною назвою «Один день в Парижі».


«Думка про новий концертний тур, та ще й з такою романтичною тематикою виникла дуже спонтанно, – говорить Святослав Кондратів. – Справа в тім, що одразу після закінчення нашого другого всеукраїнського туру ми з командою полетіли знімати нове відео, а поверталися в Україну через … Париж!

Мене давно приваблювало це місто, і я мріяв хоча б раз у ньому побувати. Мрія здійснилася, і залишила неймовірні враження! У Парижі ми були лише один день, саме там народилася нова композиція – танго, яке я так і назвав «Один день в Парижі». Ми навіть встигли до нього зняти музичне відео.

Коли повернулися в Україну всі отримані емоції почали генеруватися у творчість. Так завжди буває, мене подорожі дуже надихають! Нові композиції почали народжуватись одна за одною. І я зрозумів, що чекати наступного концертного туру до наступної зими мені буде не просто. Нову концертну програму так і назвали «Один день в Парижі». Ми вирішили, що до неї доречно буде додати мелодії Франції, які у нас асоціюються з весною, коханням, романтикою і поцілунками…»

Відому композицію Енніо Моррікконе з французького кінофільму «Професіонал» Святослав вирішив виконати на своїй «Скляній принцесі» (скрипки зі скла українського майстра Олега Шевчука). А головною родзинкою програми буде відеоряд, який перенесе глядачів у чудовий і казковий Париж, в атмосферу кохання та романтики.

Цю найромантичнішу програму вже зустрічали аншлагами та найщирішими оплесками в Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Херсоні, Кропивницькому, Мелітополі, Кривому Розі та Кременчуку. «Улюблені мелодії Мішеля Лєграна, Шарля Азнавура, Джо Дассена, Едіт Піаф в оригінальному аранжуванні Святослава Кондратіва звучали вишукано та неперевершено! Адже звання Першої скрипки України, як називають Маестро, зобов’язує завжди бути на висоті!» - зазначають організатори.

Квитки на концерт можна придбати онлайн тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus