USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Слуги» розкритикували колегу за привітання Лукашенка з перемогою на виборах

10 Серпня 2020 13:05
Член Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко привітав чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка з перемогою на виборах.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Олександр Григорович, вітаю Вас з перемогою на виборах президента Республіки Білорусь. Вірю в поглиблення українсько-білоруської дружби!», – написав народний обранець.

Крім того, Шевченко подякував Лукашенку за «душевне ставлення до України».

Відзначимо, що пост не залишився непоміченим серед колег Шевченко по Раді. Так, депутат від «Слуги народу» і член парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Єлизавета Богуцька в коментарях вкрай негативно оцінила вчинок колеги.
«Співчуваю», – відповів їй Шевченко.

Нагадаємо, в неділю, 9 серпня, в Білорусі відбулися вибори президента. Після по всій країні пройшли протести і зіткнення з силовиками.

За словами глави ЦВК республіки, Лукашенко набрав на виборах 80,23%, і дані не зміняться .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Серпня 2020 14:32
Сколько "Слуг", столько мнений. Полярность политической позиции одной и той же партии порой удивляет. С одной стороны такие депутаты, как Евгений Шевченко поздравляют Лукашенко с победой, Дубинский высказывается традиционно на тему "улицы", а с другой стороны...Богуцкая, Кравчук, Мариковский и иже с ними. Елизавета Богуцкая вообще пришла к коллеге Шевченко под пост с возмущённым комментарием. А как, интересно, они поведут себя, когда Зеленский поздравит Лукашенко с победой? Демонстративно выйдут из партии?
1-й пішов Показати IP 10 Серпня 2020 14:47
Молодець! Не всі слуги є шлюги.
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2020 15:22
Тут швидше потрібно отій Богуцькій по шапці настукати. Я так розумію вона ненормативну лексику вжила?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus