USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП у Харкові: суд відмовився визнати водія Volkswagen потерпілим

6 Листопада 2017 18:04
Захист 49-річного Геннадія Дронова подав скаргу, щоб суд визнав його підзахисного потерпілим у смертельній ДТП під час якої загинуло 5 осіб.

Однак Київський районний суд Харкова цю скаргу відхилив, повідомдяє nv.ua.

Адвокат наполягав, щоб слідчий змінив статус Дронова зі свідка на потерпілого. Однак статус водія у справі про трагічну ДТП слідчий залишив без змін.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Аналіз показав присутність у крові Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg, який проходить як свідок, може бути змінений. Натомість сам Дронов у коментарі журналістам заявив, що «їхав на зелене світло 100%». 24 жовтня у Харкові в лікарні взяли під охорону Геннадія Дронова - другого водія-учасника резонансного ДТП, в результаті якого загинули п'ятеро людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Листопада 2017 19:00
Геннадій Дронов на Volkswagen Touareg не застосував правило трьох Д : ДАЙ ДОРОГУ ДУРАКУ !
хороше до Анонім Показати IP 6 Листопада 2017 21:59
хороше правило. Його мене навчив мій батько ще 35 років тому. Але зараз вже занадто багато розвелось тих дурнів на дорозі. впевненість у безкарності породжує БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, а отже і злочин.
111 Показати IP 7 Листопада 2017 10:19
Реформували, реформували,- перевиформатували... Перевиформатували та недовиреформатували...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus