USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сморід, сміття, ями та собаки: на що скаржилися лучани в жовтні

22 Жовтня 2019 14:17
Протягом двох тижнів лучани скаржилися на рух автобусів і тролейбусів, несвоєчасний вивіз сміття, неприємний запах, безпритульних собак тощо.

Про це йшлося 22 жовтня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як розповіла директорка департаменту ЦНАП Лариса Карпяк, із 7 до 22 жовтня надійшло 896 телефонних звернень від лучан.

Містяни зверталися у зв’язку з відсутністю опалення, водопостачання, зовнішнього освітлення вулиць, електропостачання, несвоєчасним вивозом сміття, зупинкою ліфтів, наявністю безпритульних тварин, неприємним запахом, порушенням правил благоустрою та незадовільним рухом транспорту.

Так, лучани просили відремонтувати дорогу на вулицях Ярощука, Потапова, Млинівській, ліквідувати провалля на проїжджій частині на вулиці Словацького, 11–12, відремонтувати дах зупинки на вулиці Теремнівській, 91, нанести пішохідну розмітку на вулиці Рівненській, 11.

Протягом згаданого періоду працівники КП «Луцькводоканал» ліквідували пориви водопроводу на вулицях Кондзелевича, 30, Гордіюк, 20а, Дачній, 1, Загородній, 4, Карпенка-Карого, 7а та бульварі Дружби Народів, 8а.

Щодо відсутності зовнішнього освітлення вулиць надійшло 33 звернення, які передали на опрацювання в КП ЛЕП «Луцьксвітло». На контролі залишається налагодження мережі на вулицях Дубнівській, 65б, Кривоноса, 13, Тополева, 29, Кравчука, 42а, Боженова, 1, Липовецькій, 15а та Кооперативній, 1.

31 дзвінок стосувався відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах. Протягом двох тижнів було здійснено низку планових відключень та виникали аварійні знеструмлення. Про відсутність світла повідомляли мешканці вулиць Профспілкової, 6, Заводської, 1, Дубнівської, 34б, Польової, 3, Малоомелянівського провулку, 10.

На несвоєчасний вивіз сміття звертали уваги мешканці за такими адресами: Дорошенка, 18, Захарова, 5, Вишківська, 2б, Липинського, 7, Вербова, 2, Молоді, 3б, 5б, Відродження, 26.

У зв’язку з безпритульними собаками зверталися лучани з вулиць Корольова, 9, Рівненської, 111, Шота Руставелі, 11, Привокзальної, 13, проспекту Відродження, 18.

Про неприємний запах було отримано 185 звернень, переважно у період із 7 до 10 жовтня.

Ще 49 дзвінків стосувалися порушення правил благоустрою та прибирання територій, проведення земляних та будівельних робіт, вивезення зрізаного гілля, паркування автомобілів на тротуарах, відкритих колодязів, спалювання зілля, опалого листя та задимлення повітря.

Як і зазвичай, лучани скаржилися на роботу маршрутних автобусів та тролейбусів, зокрема на відсутність рейсів, великий інтервал, недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, відсутність автобусів біля Картонно-паперової фабрики, відсутність навігаторів.

Також із 15 жовтня неодноразово надходили дзвінки щодо витоку на технічному водопроводі та затоплення ділянки на вулиці Наливайка, 32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хехъ Показати IP 22 Жовтня 2019 15:01
Жалуйся - не жалуйся. Все фиолетово)
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2019 15:47
Які дії були після скарг? Вірно. Ніякі! Собаки далі бігають по району ЛПЗ.
Ніла Показати IP 22 Жовтня 2019 16:35
Кому те звітування треба, якщо все те саме залишається, кожен вечір так задимлюється повітря, що можна задихнутись, невже цього ніхто не чує і не бачить, краще б сказали, що зроблено реально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus