USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перейменування СНУ: у виші оголосили конкурс на нову емблему

25 Серпня 2020 14:27
Східноєвропейському національному університету імені Лесі Українки офіційно повернули стару назву – Волинський національний університет імені Лесі Українки. До того ж, в університеті підписали наказ про оголошення конкурсу на нову емблему.

Про це стало відомо під час пресконференції щодо перейменування університету 25 серпня.

Так, у зв’язку з перейменуванням Анатолій Цьось підписав наказ про оголошення конкурсу на виготовлення нового логотипу університету.

Триватиме конкурс з 25 серпня по 7 вересня.

Антолій Цьось наголосив, що переможець конкурсу отримає грошову винагороду 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йван Показати IP 25 Серпня 2020 15:12
Пройде 5 років, і ще раз перейменують. Ну, а що?.. Найдивніше, що ці всі перейменування щораз підтримують одні і ті ж самі люди, від яких залежить це рішення. І кожен раз знаходять для цього аргументи! На мою думку, нам не завадив би якийсь закон про мораторій на перейменування, бо загалом в суспільстві і нашій державі “градус” перейменувань вже дуже зашкалює. Це якась нездорова тенденція: тільки влада змінюється — починають щось одразу перейменовувати.
Лучник Показати IP 25 Серпня 2020 17:06
Ще через якийсь час перейменують в Луцький педінститут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus