USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СНУ перестріляв Київський НТЕУ в напруженому матчі. Фоторепортаж

16 Травня 2019 14:53
Завдяки кращій влучності у першій та четвертій десятихвилинках, команда Східноєвропейського національного університету зуміла вирвати перемогу в Київського НТЕУ (96:86), адже третя та четверті десятихвилинки були нічийними.

Матч фінального етапу Студентської баскетбольної ліги України відбувся 16 травня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У минулих іграх СНУ поступився дніпровському НМетАУ та ЗНТУ, тож сьогодні хлопці з Лесиного вишу прагнули здобути бодай одну перемогу, але це завдання було не з легких. Зокрема, в СНУ були травмовані Володимир Коцько, Дмитро Кунчик та Павло Мельничук.

Перші очки у матчі забили гості, однак хлопці з СНУ почали стріляти «трьохами», зокрема два дальніх закинув Глушко, також з-за дуги влучив Прозапас. Хоча варто зазначити, що гра була рівною, адже кияни відповідали на результативні дії лучан. Вже згодом завдяки ендвану Глушка лучани відірвалися на шість очок, в наступній атаці вдалі дії Глушка повторив Шевчук, ще збільшивши перевагу своєї команди, також «трьоху» закинув Дейна. Втім, за дві хвилини до кінця гості скоротили відставання на одне двохочкове попадання. Щоправда, Шевчук закинув ендван з сиреною, встановивши фінальний рахунок чверті 28:23.
На початку другої десятихвилинки гості скоротили відставання до одного балу, проте завдяки «трьосі» Шевчука СНУ знову відірвався. Цікаво, що кияни то наздоганяли, то відпускали лучан у рахунку. За чотири хвилини до великої перерви рахунок вже був рівний, а далі відбулася справжня перестрілка. Дейна дальнім вивів свою команду вперед, однак гості відповіли тим же. Потому гості завдяки «трьосі» вийшли вперед, Серьогін відповів ти же, але гості знову закинули дальній. Лише завдяки дальньому влучанню того ж Серьогіна СНУ пішов на велику переву з п’ятиочковою перевагою – 57:52.
Після перерви у кошик гостей залетіло дві «трьохи» від Дейни та Прозапаса. Вже згодом лучани наростили свою первагу до дев’яти очок, однак вдалі дії киян наприкінці чверті дозволили їм знову скоротити відставання до п’яти очок – 79:74.
Хлопці з КНТЕУ не були згодні з поразкою і за першу половину фінальної десятихвилинки скоротили відставання та навіть зуміли вийти вперед. А далі на майданчику відбулася ще одна перестрілка: Прозапас дальнім вивів в лучан вперед, в наступній атаці гості також забили три, але Дейна в наступній атаці знову відновив перевагу своєї команди. Останні хвилини більш вдало провели лучани та завдяки двом реалізованим штрафним Дейни та дальньому від Серьогіна зуміли вибороти перемогу – 96:86.
Найрезультативнішим у лучан став Володимир Шевчук, який оформив дабл-дабл – 33 очки та 11 підбирань, також дабл-дабл оформив Максим Дейна – 19 очок та 15 підбирань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus