USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СНУ впевнено здолав Рівне у студентській баскетбольній лізі. Фото

8 Березня 2019 16:07
Команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки без особливих проблем здолала Рівне у Студентській баскетбольній лізі України, яка відбувається у Луцьку – 75:60.

Матч відбувся у спорткомплексі СНУ 8 березня.

Вчора команда луцького університету в напруженому матчі перемогла команду хмельницького КПНУ – 84:77.

Відкрив рахунок у матчі Богдан Гловацький, і господарі одразу ж пішли у відрив 8:2, щоправда Рівне швидко скоротило відставання до двох очок. Відзначимо у цій чверті ефектний слем-данк від Максима Дейни. Підсумковий рахунок чверті становив 18:16 на користь господарів майданчика.

В другій десятихвилинці завдяки двом очкам від Кунчика після перехвату, «трьосі» Коцька, який ще до цього додав два після сольного проходу, СНУ пішов у відрив – 29:20, тож рівняни вимушені були брати тайм-аут. Однак в підсумку господарі зберегли свою перевагу та пішли на велику перерву з дев’ятиочоковою перевагою – 38:29.

За 30 секунд третьої чверті лучани вже відірвалися на 15 очок, відзначимо тут дальній кидок Прозапаса, проте ближче до фіналу десятихвилинки Рівне скоротило відставання до восьми очок – 53:45.

У четвертій десятихвилинці СНУ показав, що саме вони є господарями майданчика та впевнено довели матч до логічного завершення – 75:60.

Варто зазначити, що найрезультативнішим гравцем матчу став Максим Дейна, в активі якого 23 очки, також дабл-дабл оформив Володимир Коцько, забивши 19 очок та здійснивши 12 підбирань.

Наступний матч СНУ зіграє завтра о 10.00 проти тернопільського ТНЕУ.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus