USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Сьогодні виконали все», – Тлумак про перемогу «Волині»

4 Вересня 2019 22:40
На пресконференції після переможного матчу з кременчуцьким «Кременем» Андрій Тлумак відзначив, що сьогодні команда виконала все, що у неї просили перед матчем, відтак вдалося забити три голи та отримати перемогу.

Втім, перше слово для коментаря надали старшому тренеру «Кременя» Сергію Свистуну, який не став оцінювати гру своєї команди по гарячих слідах, а одразу попросив журналістів ставити питання.

«Ми попереджували наших футболістів, що гра буде дуже важкою, оскільки «Волинь» укомплектована грамотними виконавцями, які показують якісний футбол. Ми тільки вливаємося в Першу лігу, і комплектація має покращитися, але є певні нюанси, які не дозволили це зробити», – зазначив тренер.

Він звернув увагу, що якість суддівства не відповідала рівню: «У першому голі м’яч вийшов за лицеву лінію – суддя не зреагував. Другий гол був забитий зі штрафного, якого не було. Видалення… за що там друга жовта, це звичайне порушення, люди просто зіткнулися. Мені сподобалася луцька команда – вони швидко переходили з оборони в атаку, швидко розвертали напрям атаки. Хлопці молодці, з перемогою їх».
Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак відзначив, що футболісти виконали все те, про що домовлялися перед матчем.

«Якщо брати минулу гру з «Оболонню», то ми тактично виконали все, єдиний момент, що не забили. Сьогодні виконали все і забили три голи», – наголосив Андрій Тлумак.

З його слів, в Тараса Михалика є мікротравма, у Чачуа вилетів диск, але через два-три дні він буде в строю. Щодо Ростислава Волошиновича, то він вже на шляху видужання.

«Я не бачу великих проблем, адже в нас є рівноцінні заміни. Ми того року взяли багато футболістів, і ви самі бачите, що сьогодні Віталій Пономар вийшов і одразу забив – молодець. Ігор Карпенко приходить в себе, сьогодні ви бачили, скільки він роботи виконав. В нас є Міха, який вміє забивати (сміється, – ВН)», – зазначив Андрій Тлумак.

Також коуч розповів про подальші ігри в Кубку України: «Я вже говорив, що в нас нема такого, як основний-неосновний склад. Ми маємо 20 футболістів, які відповідають рівню нашої команди. Чому вони не повинні грати в такому турнірі – нехай молоді хлопці грають, доводять, що вони боєздатний колектив і можуть конкурувати з Бартуловичем та Кожановим. Я вважаю, що це нормально – давати молодим гравцям ігрову практику».
На одній з післяматчевих пресконференці Андрій Тлумак говорив, що команда перебувала в кризі після матчу з «Карпатами», однак зараз вдається потроху з неї виходити.

«В футболі не буває так, що ти вийшов на пік і завжди на ньому перебуватимеш. Є білі та чорні смуги. Скажемо так: на сьогоднішній день футболісти виконують все те, що ми просимо як в обороні, так і в атаці. Я говорив, що краща оборона – це атака. Якщо ми в атаці граємо правильно, високо зустрічаємо, то і ззаду все нормально. А якщо ідуть розриви, то це не лише захисники винні», – зауважив коуч.

«Хочу подякувати журналістам. Я дивився сюжет після того, як ми з вами грали, то один з журналістів сказав: «Похваліть футболістів, вони все-таки хороші». Тому похваліть футболістів», – підсумував Андрій Тлумак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шанувальник футболу Показати IP 5 Вересня 2019 08:34
то який рахунок матчу?
103 Показати IP 5 Вересня 2019 09:33
Молодці, так тримати. Вперед ФК "Волинь" до наступних перемог. Одне тільки зацепило: Тарас Михалик постійно хитрить та дурку валяє. Як хтось до нього з суперників не доторкнеться зразу йде на больнічку. Його брати у команду не треба було, з Тарасом постійно проблеми будуть. Не знаю який він був у Московському "Локомотиві", але коли грав ще за Київське "Динамо", то так само: тілько но хтось доторкнеться до нього з гравців суперника зразу падає і на "лікарняний". Слабенький він на це діло. Так за себе переживає, так переживає, ти ж Тарасу в футбол прийшов грати чи у пісочниці з дітьми граєшся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus