USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Солдат партії» Мартинюк піде по «рідному округу»

2 Травня 2012 11:25
Перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк хотів би балотуватися на парламентських виборах у мажоритарному окрузі у Волинській області.
Про це Мартинюк сказав у вівторок, 1 травня, журналістам, відповідаючи на питання, чи вирішив він балотуватися на майбутніх парламентських виборах за списком чи в мажоритарному окрузі, - повідомляє Українська правда.
«Я буду балотуватися. Але я вже 40 років - солдат партії. Як партія мені скаже, так і буде», - сказав Мартинюк.
«Я на 99% хочу йти по округу. За свого рідного округу у Волинській області», - сказав Мартинюк.
При цьому перший віце-спікер додав, що в його області «не завжди люблять і поважають комуністів».
«Але я думаю, що якщо за то, що я ці 14 років з ними, зробив для них, вони проголосують за когось іншого - будь ласка. Бо завжди кажуть:»Ну ось, Адам Іванович, партія - це таке. Але от якщо б за вас, то ми проголосували б». Хоча і за партію в моєму районі дають понад 20% голосів», - сказав він.
«Я їм вірю. Напевно, проголосують. Я піду по округу», - підсумував Мартинюк.

Довідково:
«Рідним» для Адама Мартинюка є одномандатний виборчий округ № 23 із центром у Маневичах. До округу входять Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський та Маневицький райони. Кількість виборців – 160 318.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Совесть Любешова Показати IP 2 Травня 2012 11:33
І будет тебе счастье, косатик-полосатик, пролетиш - как Баба Яга на метле, а приземлишся как Кощей Бессмертный в парламенте - это явочная квартира - запасной вариант Лысой горы, или горбатой?.
Совість Маневич Показати IP 2 Травня 2012 12:05
Солдат партії, яку давно зїли червяки. Партії, яка щороку нищила по мільйону людей, партії, яка тримала в напрузі і жебрацтві мільйони наших співвітчизників, одягнувши їх в зелені куфайки і кирзові чоботи. Солдат людських сліз і горя, який прикидається бідним.
Romanas Показати IP 2 Травня 2012 12:35
Але от якщо б за вас, то ми проголосували б. - І проголосують, бо Мартинюк таки допомагає, і добряче допомагає, а ті хто цього не бачить, краще помовчіть, партія тут не причому ,роль відіграє людський фактор. Якби не знав, то не писав би з такою впевністю!!!Повірте мені
дідо до Romanas Показати IP 2 Травня 2012 17:49
Мартинюк вкрав більше ,ніж кидає подачки.
Сергій Показати IP 2 Травня 2012 14:52
Депутат повинен добросовісно і якісно працювати над прийняттям необхідних для народу всієї країни законів.Депутат,який допомагає виборцям свого округу(за рахунок держбюджету)Гречкою,Цукром,Салом,Асфальтом,Газом або ще чим є елементарним злочинцем,який купує голос виборця.Той хто на це ведеться,та щей гордиться таким слугою народу-є бидлом і не заслуговує на нормальне життя в нормальній країні.Подібна поведінка депутата в будь якій європейській країні,закінчилась би великим скандалом з негайним його відкликанням з парламенту.
Лучанин до Сергій Показати IP 2 Травня 2012 15:09
Те що Ви тут написали явно не про Мартинюка, бо якщо від нього забрати назву "Комуністична партія України", то коментарі були б зовсім іншими. Насправді всім іншим 450 депутатам далеко до нього. Але спробую намалювати портрет Вашого депутата, щоб Ви не були бидлом: Депутат, який тягне в свою кишеню все з держбюджету, навіть нколи не поділиться будь з ким Гречкою,Цукром,Салом,Асфальтом,Газом або ще чим є Вашим героєм, який завжди готовий продати будь-якого виборця. А Ви, часом, не є помічником цього депутата?
Двірник до Сергій Показати IP 2 Травня 2012 16:16
100%
Лучанка до Сергій Показати IP 3 Травня 2012 09:40
Це не тільки він, це переважна більшість яка зараз у влад,а що в ЛРР не так?:) Там якось по іншому ПР обирали? Люди, СХАМЕНІТЬСЯ, ГНАТИ ВСІХ ЇХ ТРЕБА, ВОНИ ВСІ З КРИМІНАЛЬНИМИ СПРАВАМИ,ХАЙ СИДЯТЬ В КУТОЧКУ СОБІ І ДІТЕЙ СВОЇХ ГОДУЮТЬ,А НЕ ВДАЮТЬ З СЕБЕ СПРАВЕДЛИВИХ!!!
Сергій Показати IP 2 Травня 2012 16:07
Не хочу щоб зі мною ділились награбованим(мені не смакують крихти з "барського столу").Ми,виборці,обираємо депутата,для того,щоб він відстоював наші права перед "державною машиною"і як законотворець посприяв тому,щоб я,як його виборець і законослухняний громадянин отримав можливість чесно,звісно в міру своїх розумових і фізичних можливостей,заробити на достойне життя в своїй країні,не шукаючи таке життя за кордоном.Я не хочу давати хабарі і не хочу їх отримувати ні від кого,навіть від комуніста Мартинюка.Це ще більш цинічно ніж якби той хабар пропонував представник однієї з олігархічних партій,хоча й різниця між ними і комуністами дуже непомітна.
ще лучанин Показати IP 2 Травня 2012 19:04
шановні жителі полісся, в цьому випадку виборці. говорити за що ви з нього голосуєте то зрозуміло - якби не червона влада то ви ще б досі в болотах по гриби в лаптях ходили, не ображайтесь, цеж правда і ви про неї знаєте. депутат кидає вам крихти і бере голоси "бо це ж наш адам при ньому нам дорогу...школу....газ" (вписати вірне)асам косить бабло і рішає питання обмотавшись флагом. жалко мені вас, бо крім цього червоного лиса ви дійсно нікому не треба і йому треба лише раз в 4 роки. заперечте як зможете. передбачаю ваші панічні опуси що нам значить" дорогу...школу...газ" (знов пишіть правильне) зробив але все це з ваших же кишень.
Сармат Показати IP 2 Травня 2012 19:23
Забирай від нього назву, не забирай, але той факт, що його доня на автомобілі, який був приписаний за ним вбила відомого спортсмена, то є факт. І що за то? та ніщо. Його ж зробили винним.Звісно, що з мертвого взяти. А для комуніста - де мільйони, то що там ще один, фігня...
Сармат Показати IP 2 Травня 2012 19:27
Крім того, абсолютно підтримую Сергія. Депутат не повинен робити підкуп будь чим. Він повинен приймати закони . одні для всіх. А якщо взяти по суті, то практично всі депутати у нас, незалежно від партій - одинакові. У них всіх одна задача - набити собі кармани. За наш з вами разунок, до речі.
Beautiful Days до Сармат Показати IP 3 Травня 2012 09:41
То хто тут винен? ХТО? МИ? Так, ми! Пора задуматися за кого ви голосуєте!!! Як обираєте і що робите,бо без нас-вони ніхто!!! НІЧОГО ДЛЯ НАС НЕ ЗРОБИЛИ, НІЧОГО, ТІЛЬКИ НАГОРОДИ ОТРИМУВАТИ ВМІЮТЬ І ВДАВАТИ,ЩО ВОНИ ПРАЦЮЮТЬ!!!
Павло Поліщук Показати IP 2 Травня 2012 23:17
Хороший комуніст - комуніст з епітафією.
Муся Показати IP 3 Травня 2012 09:54
Добрий депутат, дбайливий про людей. А чому ж він такий добрий і порядний не попрробує заробити голоси виборців в іншому окрузі, нехай ще й там побудує церкву, школу, проведе газ і т.д. Чому за бюджетні гроші всі роки робити благо в тому селі, де народився. Ось тоді дійсно побачимо, що комуністи чогось варті і дбають про народ. Згідна, ми всі когось обираємо, але нам не повезло,наші для нас нічого не роблять, той хоча своїх задобрює.
просто_поц Показати IP 3 Травня 2012 10:55
Солдат компартії мартинюк "клав прибор" на свій округ ! http://www.volynnews.com/news/analytic/na_volyni_buntuyut_selyany/ "Наступного дня у Воєгощі селяни знову зібрали сходи, на які прийшло чоловік триста. Знаючи, що у район приїхав перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, група жителів села поїхала запросити його на зустріч. Як не прикро, але Мартинюк того дня мав інші плани і замість Воєгощі у супроводі Івана Вовка поїхав в інше місце. Сільські люди залишилися наодинці зі своєю проблемою." "ОСЬ ПРИЇДЕ "БАРІН", "БАРІН" НАС РОЗСУДИТЬ Надії на Мартинюка виявилися марними. Борець за щастя трудящих, пролетарій і комуніст Адам Мартинюк прибув до школи №2 у супроводі… ну, звичайно, усі здогадалися, – Вовка Івана Івановича. На прохання воєгощан зустрітися з громадою села, віце-спікер та діючий слуга народу, послався на невідкладні справи і пообіцяв прибути десь так тижнів через два. – За такий час увесь ліс виріжуть, — розгублено тупцяли селяни, — люди зібралися, чекають… Цей аргумент не подіяв на Мартинюка. Очевидно, як комуніст, він не надто любить поліські ліси. Де-де, а там, у свій час, вірних ленінців перевішали у великій кількості. Напевно тому Адам Іванович і повернувся до воєгощенців спиною. Натомість, до селян підступив набиченого вигляду молодик (нео-комсомолець, мабуть) і почав «дохідливо» пояснювати «що по чому і куди». Повірте, огидно було дивитися на це зверхньо-нуднувате обличчя. Особливо коли він «учив життю» знічених селян, кожен з яких був мало не вдвічі старший за цього «юного піонера». Так що, «барін» не допоміг, а, наплювавши на комуністичну принциповість, сів в мерседес «фашистського» виробництва і поїхав в сторону, яка до Воєгоще точно не веде.
мер Показати IP 3 Травня 2012 11:18
Яку він зробив користь за 20 років для Волині, коли був депутатом Верховної ради України? - Нуль цілих, нуль десятих.
губернатор Показати IP 3 Травня 2012 14:49
волинянам він назавжди увійде в память, як душив у ВР Ляшка (за власною ініціативою).
Мойдодир Показати IP 3 Травня 2012 19:52
б... якщо цей комуняка пройде від Волині, то їду на... в Канаду. Вибачте за мій "французький" але нерви уже не залізні
Romanas Показати IP 5 Травня 2012 08:31
І правильно що для Волині не допоміг, раз таке пишуть.
йолка Показати IP 6 Травня 2012 16:19
Віце-спікеру українського парламенту, уродженцю Волині, комуністу Мартинюку Адаму Івановичу присвячується… «Повстаньте гнані та голодні!» – Кричав волинський комуніст. І викричав… Бо й досьогодні Присів парламенту «на хвіст». Шикарні вілли та квартири, Собі в держави «здарував». Та от халепа – ці «мундири» У документах не вказав! Мабуть, наш «гнаний і голодний» Вже геть забудькуватий став, Бо декларацію заповнив, Що геть нічого не надбав… «Такий скромняга…», – кажуть «гнані», – Що, може, десь й не доїда… І на курорти за останні, Мабуть, в Іспанію подавсь… А ще – державний «Мерседес» І «БМВ» знімають стрес… На них і донька роз’їжджає (Та ще й спортсменів убиває!) Ввійшов у роль – ніяк не вийде, Та, може, скоро пам'ять прийде... Невже не стане нам умів Не обирать таких «бомжів»?!
CCCP Показати IP 7 Травня 2012 10:03
Мабуть кожен з нас знав багатьох чесних комуністів,що щиро вірили цій партії.Але вони уже пішли у вічність,так і не дочекавшись для свої дітей "світлого майбутнього"!Декілька місяців тому,один із комуняк сказав:"...я не люблю бившіх коммуністов,оні прєдалі ідєали кпсс і развалілі ссср..."(Погребинський).Вони ж самі розвалили ссср,порозкрадали ЗОЛОТО ПАРТІЇ,зробилися демократами і прилипли до корита зі своїм великим "досвідом" БРЕХАТИ та РОЗЗ*ЄДНУВАТИ НАРОД,ПРИЄДНАЛИСЯ до ЗЛОЧИНЦІВ та РОБЛЯТЬ ВИГЛЯД,що про народ дбають!"ДБАЮТЬ",але за рахунок цього ж народу!Невже ви будете голосувати за ЦЮ НЕЧИСТЬ,яка 70 років ВАС всіх ДУРИЛА та ЗНИЩУВАЛА??? Невже ВИ не бачили,як ПРОФФЕСІЙНО,ПО-КЕГЕБІСТСЬКИ ДУШИВ свого колегу по ВзРаді,тшльки за те,що той,щось йому ляпнув? Завтра,вони ж БУДУТЬ РОБИТИ з нами ТЕ САМЕ,ЩО і РОБИЛИ ВСІ РОКИ - НИЩИТИ ЦЕРКВИ,РОЗТРІЛЮВАТИ МІЛЬЙОНИ НЕВИННИХ...!!! НЕ ЗАБУВАЙТЕ МИНУЛОГО та НЕ СТВОРЮЙТЕ ТАКОГО ж МАЙБУТНЬОГО МАЙБУТНІМ ПОКОЛІННЯМ!!! У них - ЛИЦЕ КОМУНІСТА,а ДУША ФАШИСТА і Мартинюк НЕ ВИНЯТОК!!!ДУМАЙТЕ,НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОБДУРИТИ,НЕ ГУБІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ,ЛЮДИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus