USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Спалили авто батька «бурштинового прокурора», який збив насмерть волинянку

20 Жовтня 2018 14:17
Автомобіль батька «бурштинового прокурора» Володимира Боровика, який в січні 2017 року п’яним збив насмерть жінку, яка йшла з сином, вщент згорів. Сусіди кажуть, що авто підпалили прямо в дворі будинку Боровиків у місті Ківерці Волинської області.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Інцидент трапився у ніч з 17 на 18 жовтня на вулиці Пушкіна у Ківерцях. Автомобіль стояв в дворі будинку на дві сім’ї. Близько 2:30 сусіди почули звук вибуху і побачили авто, яке палає.

Зі слів свідків, це був «невисокий джип темного кольору», ймовірно, той же, яким п’яний Боровик насмерть збив жінку і намагався втекти з місця ДТП – Subaru Tribeca. Як кажуть сусіди, рятувальники прибули за 10 хвилин, проте загасити автомобіль не вдалось. В авто, зі слів сусідів, згоріло чимало документів, які там залишив власник.

«Про цього чоловіка говорять різне, ніби ошукував людей і в нього було чимало ворогів. Сім'я ця доволі закрита, особливо так ні з ким не спілкуються. Їх донька живе в Англії, молодший син вивчився на священика, одружився, живе в Луцькому районі», – кажуть сусіди.

Володимира Боровика неодноразово помічали п’яним за кермом, проте 30 січня 2017 року стало фатальною датою – їдучи напідпитку селом Княгининок Боровик не помітив жінку, яка йшла узбіччям, тримаючи малолітнього сина за руку, і збив її.
З місця події спробував втекти, але його заблокували інші водії на заправці села Брище. За смертельну ДТП Боровик отримав умовний термін покарання.
Володимир Боровик
Володимир Боровик
Син Боровика Андрій – екс-заступник прокурора Рівненщини, відомий «бурштиновий прокурор», якого Юрій Луценко назвав куратором бурштинової мафії в області. Його разом зі спільниками затримали у липні минулого року в ході масштабної спецоперації «Бурштин», проте згодом випустили під заставу в 1 мільйон гривень. Під час обшуків в будинку знайшли коштовності, гроші та колекцію годинників, вартістю близько 100 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ківерці Показати IP 20 Жовтня 2018 14:34
трохи дивно шо його джип там стояв... він з коханкою в луцьку жив вже давно, як і синочок його - на 2 сімї... шо ти тут скриєш як люди все бачать а баби по городку бистрінько рознесуть
Луцьк Показати IP 20 Жовтня 2018 14:40
Дивно.За що?)))
Реаліст Показати IP 20 Жовтня 2018 15:55
Шкода, що спалили тільки корито, без халупи. Нічого кримінального. Просто "карма". Дуже шкода.....
Че Показати IP 20 Жовтня 2018 16:27
Справедивість по максимуму!
Абвер Показати IP 20 Жовтня 2018 17:57
Катюзі по заслузі!
адвокат Показати IP 20 Жовтня 2018 18:06
Якщо держава не здатна виконати справедливе покарання, його виконують посторонні люди. Це сигнал так званим правоохоронникам.
Небайдужий Показати IP 20 Жовтня 2018 19:32
Треба було і хату спалити, але для нього це як царапина на руці. Краще як в китаї пуля в затилок і на очах в сімї.
No1 Показати IP 20 Жовтня 2018 23:47
Тут не автомобіль палити потрібно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus