USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Світязі збудують спорткомплекс за 18 млн

30 Травня 2021 17:38
На базі практик спортивно-оздоровчого табору «Гарт» на озері Світязь Шацького району збудують мультифункціональний спортивний комплекс.

Департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації на платформі Prozorro вже оголосив відкриті торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 червня, а аукціон розпочнеться 7 червня.

Очікувана вартість робіт становить 18 348 304 гривні.

Будівництво нового спортивного майданчика на базі практик спортивно-оздоровчого табору «Гарт» включатиме спорудження спортзалу, облаштування систем опалення і вентиляції, закупівлю та монтаж технологічного обладнання, зведення господарського корпусу, прокладання водопроводу та каналізації, монтаж силового електрообладнання, забезпечення електроосвітлення, улаштування пожежної сигналізації, телефонізацію, придбання та монтаж ліфтового обладнання, придбання меблів тощо.

Усі роботи мають завершити до 15 листопада 2021 року.

Гарантійний термін на об’єкт становитиме не менш як 36 місяців.

Нагадаємо, про намір збудувати спортивний комплекс на базі табору «Гарт» на озері Світязь інформував ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось. Проєкт виш подав на Державний фонд регіонального розвитку.

Майбутній спорткомплекс потрібний, аби розвивати туризм у регіоні, щоб забезпечити функціонування бази в нелітній період та щоб максимально залучити спортивні команди до навчально-тренувальних зборів.

Як раніше писало ІА Волинські Новини, спортивний комплекс Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській, 75, відремонтують за понад 18 мільйонів гривень.

Проєкт модернізації спорткомплексу і будівництва сертифікованого стадіону ЛНТУ набрав найбільше балів у Волинській області серед проєктів, поданих на Державний фонд регіонального розвитку.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 31 Травня 2021 03:19
За 18 лямів на Світязі спорткомплекс з ліфтом нащо він там?
!!! до Макс Показати IP 31 Травня 2021 09:48
такі кошти варто було б вкласти в спорт об.єкт в Луцьку. а не в Нью-Васюки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus