USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Справа Шеремета: Кузьменко залишили під вартою

24 Грудня 2019 17:27
Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою підозрювану у причетності до убивства журналіста Павла Шеремета лікаря Юлію Кузьменко.

Відповідне рішення ухвалила колегія суддів у складі Юрія Сливи, Тетяни Фрич та Володимира Мельника, повідомляє Укрінформ.

«Колегія суддів ухвалила: рішення суду першої інстанції залишити без змін», – оголосив суддя.
Під час засідання адвокат Кузьменко Владислав Добош повідомив, що 19 і 20 липня 2016 року його підзахисна перебувала вдома з сином. Це алібі підтвердив і її колишній чоловік.

Адвокат просив застосувати до Кузьменко запобіжний захід у вигляді особистої поруки. За словами Добоша, його підзахисну готові взяти на поруки 37 людей.

Своєю чергою, прокурори заявили, що не вважають алібі Кузьменко достатньо обгрутованим і просили залишити її запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без змін.
Як повідомлялося, Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля. 12 грудня у Національній поліції заявили, що у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п’ятьох осіб: музиканта Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім «Ліса»), Яну Дугарь та подружжя Інну («Пума») і Владислава («Буча») Грищенків. Правоохоронці стверджують, що метою вбивства Шеремета була дестабілізація суспільно-політичної ситуації в Україні.

Читати більше: Що відомо про людей, яких підозрюють у вбивстві Шеремета

Раніше суддя Печерського районного суду Києва Сергій Вовк зачитав рішення Печерського суду про обрання для іншої підозрюваної у справі вбивства Шеремета медсестри Яни Дугарь запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту до 8 лютого 2020 року. Суд арештував і Юлію Кузьменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Грудня 2019 19:01
Думаю, що незабаром ФЕДОРОВИЧ в Україну вернеться на білому коні. Бепепешники відкупляться. Бабла накрали.Але цікаво, що будуть робити сводобівці та народнофронтівці, які не встигли перебігти до ПЕЦІ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus