USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

США готують новий пакет допомоги Україні на 725 млн доларів, – Reuters

14 Жовтня 2022 21:03
США готують новий пакет допомоги Україні. У його рамках на 725 мільйонів доларів США передадуть Україні боєприпаси і транспортні засоби.

Про це 14 жовтня повідомляє ТСН з посиланням на Reuters.

Зазначається, що до нового пакету допомоги не увійдуть протиповітряна оборона або «суттєві нові можливості». Ця допомога від США може прибути до України вже у п’ятницю (про яку саме дату йдеться – видання не зазначає).

При цьому вміст пакету і сума допомоги можуть змінитися в останню мить. Зазначається, що основною метою пакету є допомога захисникам України вести контрнаступ.

Нагадаємо, міністри оборони країн НАТО провели у Брюсселі вже шосту зустріч у форматі «Рамштайн», присвячену військовій допомозі Україні. Захід підтримав надання Україні систем протиповітряної та протиракетної оборони після ракетних ударів Росії по українських містах і енергетичній інфраструктурі. Крім того, уряд Німеччини раніше ухвалив рішення надати Україні чотири зенітно-ракетні комплекси IRIS-T, перший з яких вже прибув до місця призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus