USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США запроваджують санкції проти Росії через отруєння Навального

2 Березня 2021 17:26
США запроваджують санкції проти семи російських високопосадовців через отруєння опозиціонера Олексія Навального.

Про це оголосив офіційний представник адміністрації США під час телефонного брифінгу з журналістами, пише НВ з посиланням на CNN.

США приєдналися до санкцій, запроваджених до цього ЄС і Великою Британією. Обмеження поширюються на фізичних і юридичних осіб з Росії. Діяльність 14 організацій, причетних до виробництва біологічних і хімічних речовин, визнають такими, що суперечить інтересам нацбезпеки США.

Washington Post з посиланням на американських чиновників пише, що санкції – сигнал того, що адміністрація президента Джо Байдена буде ставитися до Росії інакше, ніж адміністрація його попередника Дональда Трампа. Чиновники також заявили, що нові обмеження ґрунтуються на висновках американської розвідки, яка впевнена в причетності РФ до отруєння Олексія Навального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 2 Березня 2021 18:48
сшасти вкрай забикували
Карнавальний Показати IP 2 Березня 2021 19:13
І призначити спочатку президентом Криму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus